Asli0611 Gecikme günümün sabahınsa pembe lekelendim dr randevum vardı öğleden sonrası için sanırım regl oldum ve iptal edeceğim 🥺
kadifemsii Asli0611 gebeliğin ilk dönemlerimde adet ağrısına benzer sancılar yaşamanız normal ilk dönemler lekelenmeler görmenizde olağan . Yani gelen adet kanaması olmayabilir bence iptal etmeyin randevunuzu
Asli0611 Zma ya adet kanamam direkt geldiğinde koyu gelirdi aslında bu gelen beya akıntı arasında pembe lekeydi ama başlangıcı da olabilir tabi kasık ağrılarım da başladı
Zma Asli0611 sen yine herhangi bir ilaç vs .alma anlattıkların çokda adet kanaması gibi değil 5 gün gecikme olmuş .durun bakalım illaki bugun adet kanamasiysa artacaktır .şu an çok varmi
Asli0611 Zma korkudan bakamıyorum ped taktım ama bakamıyorum işte🤣 14.45 te randevum var gitsem mi ki doktora. Belki bi engelim vardır kontrol eder falan
Zma Asli0611 aslında evet bebek olmamışsa bile bir hormon testi falan yaptır .hem o sırada kan testinide ver netlessin herşey
Asli0611 Zma dimi en azından aklımda kalmasın zaten geçen hafta inanılmaz bir kasık ağrım Vardı o an gidemedik hastaneye ertesi gece gittik apandisitten şüphelendiler ama çok şükür çıkmadı en azından onu gösteririm
Asli0611 1anneadayiii inşallah odur son son adet dönemime göre suan 4+6 hamilelikte yerleşme kanaması olur mu ki eğer yerleşme ise
Asli0611 kadifemsii haklısınız iptal etmeyeceğim eğer adet olduysam bile bir engelim var mı yokmu öğrenirim dr kontrolü ile devam ederim yoluma
1anneadayiii Asli0611 bende oldu adet olacağımı saniyordum kasiklarimda ağrı vardı adet zamanımda gelmişti pembesi leke gördüm ben adet oldum sandim ama yerleşme kanamasiymis suan 37+ 6 haftaligim
Asli0611 1anneadayiii ya bende yerleşme olsun diye dua ediyorum çünkü adet olduğumda kırmızımsı kahvemsi leke de değil direkt kan geliyor ama işte 5 gün gecikmenin ardına nasıl olur bilemiyorum