ebooss busranr06 kıyafetler tamam olduktan sonra diğerleri belli başlı şeyler kıyafetler çok endişelendiriyor beni ☺️
busranr06 ebooss evet evet kesınlıkle beni de kıyafetler endıselendırıyordu olası bi erken dogum olsa falan diye neyse hAlledersin canım inş😊
Kaderx ebooss canım ben 29 haftamda yıkadım utuledim dolaba koydum hastane cantalarimda hazır tek bir eksiğim var Bebek arabası almadım daha gerisi hazır. 34 haftayim bekliyorum Normal doğum isdiyorum inslh olur Muhammed Mustafa ♂️👼🏽 Bebegim için: 5 li takım hemşire verilcek. 5 li takım hastane çıkışı 5 li takım yedek 1 kalın tulum 2 Battaniye 20adet slepp bez Dalin pişik kremi Dalin ıslak mendil 💕 Kendim için: 2 pijama takımı 3 iç çamaşır 1 emzirme sütyeni 1 yelek Çorap Terlik 2 hasta bezi Buzdolabı poşetine koydum ben kıyafetleri büyük boy almisdim ve süper oldu
Burcu_ksn Kaderx 32+2 tahmini doğum 22 kasım 😊 Herşeyimiz tamam sayılır yıkandı ütülendi☺️Sadece dolabımızla şifon yerimiz gelicek 😊 Çantamız hazır değil hala bu hafta hazırlıcam artık kalsın bi köşede
Mnkfslyem ebooss valla bende öyle eksikler nasıl tamamen bitiyor tamamlanıyor bilmem ben de eksikler çoğalıyor sanki tamamlanmak yerine 🤭🤭 anlamadım gitti
ebooss busranr06 inşallah canım neyden ne kadar lazım listesini yapabilsem alınır birşekilde bi liste lazım öncelikle ☺️☺️
emenes 33 haftalık bebişin bezi bakım ürünleri eksik çantamı hazırladım ekleme yapıcam aldıkça… En önemlisi beşik yok 🙈
Nilufer89 Burcu_ksn ayy haftamiz dogum tarihimiz ayni 😊 ama sezeryan olucam ben bakalm kacina vericek günü
2inciannelik ebooss 33 den selam bir iki gün sonra kıyafetleri yıkayıp ütüleyeceğim. İkinci gebeliğim bir oğlum var Allah’ın izniyle 5 kasım doğum ilki sezaryendi .. iyi gidiyor Her şey yolunda şimdilik oda düzenleme bebeğe yer açma işleri ile uğraşıyorum haftaya da çanta hazırlığı temizlik vs
Mehtap61A 32+1 ’den selamlar 😀 Ben çok kararsızım fikri olan yardımcı olabilir mi acaba. Hastane çıkışımı 5′li şekilde kullanıcam da, takımının altına patikli altlardan koymam gerekir ki üşür mü sizce. Uzun kollu zıbın mi yoksa kısa kollu mu vermeliyim. 🤦🏽♀️
Burcu_ksn Mehtap61A bence patikli zıbının yanına tulumda koyun ve uzun kollu zıbın koyun kasımın sonunda havalar iyice soğumuş olucak doğumun ilk günü bebekler çok üşüyo ona göre hesap edin herşeyi kalın çorap yedek eldiven yedek şapka falan kesin koyun en çok baştan ve ayaktan üşürmüş😊
Burcu_ksn Nilufer89 Aaa ne güzel 😅 benimki normal ilk doğumum bunada normal olur büyük ihtimal dedi bi sıkıntı gözükmüyo dedi ama bakalım 22den öncemi olur sonramı görücez 😃😄