Lena ElifKarata http://www.benimgunlerim.com/hamilelikte-yapilan-ultrasondaki-terimler-ne-anlama-geliyor/ ben de ilk buradan bakıp hesaplamıştım boyunu
BaranAsaf01 Ozteber nasıl yanı ben hep gece yatarken bir tane muz yıyorum bana mı yarıyor bebeğe yaramıyormuuu 😳🙄
Ozteber BaranAsaf01 illaki bebegede yarıyordur ama kiloyu anneye aldiriyo aksam 7den sonra yeme demişti doktor bana gündüz sütle birlikte yiyorum bende yada sabah
Lena mugeaykut 33+5 bizim de en son dün Dr. 1945 kilosu boyu 44 dedi normal doğum istediğim için decaviti bıraktırdı doktorum bebeğe fazladan kilo aldırıyor dedi
Baloglumveannesi Kızlar geçtiğimiz perşembe bendimde komtrolüm vardı doktor dün 32.haftama girdim 31.haftamda doktorum bebeğin karın çevresi nırmalden büyük dedi 1.920 gram böyle gelişirse dört kiloyu geçer be sezeryan olursun şeker hastalarının yaptığı diyetten yap hamur tatlı vs. Yeme dedi Sizce çokmu kilosu neden böyle söyledi bi anlam veremedim kafam karıştı sezeryanı duyunca moralim bozuldu herşeyim hayırlısı tabi ama en başından beri normal bir doğum istiyrum
mugeaykut Baloglumveannesi Allah Allah bizimki 32+0 da 2134 gram dedi doktorumuz ama doğum için bişey demedi oğlumda mı öyle olur acaba
Baloglumveannesi mugeaykut boyı nırmal karın çevresi önde gidiyor şekerin mi var dedi kan tahlili yaptırdı normal çıktı bende anlam veremedim her gittiğimde ayrı bişi söylüyolar 😕