elifeee Bende seninle aynı haftadayken iki gün boyunca çok az hissettim. Tabi içim içimi yiyor ya bişey varsa olduysa diye gece dayanamadım acile gittim. Devlet hastanesine keşke gitmez olaydım. O kadr ilgisiz doktorlar hemşireler ki bana daha kötü bir gece yaşattılar. Doktora diyorum ki bebeğim hareketlerini hissetmiyorum utrasyonda var mı hareket Bana diyor ki bunu ben bilemem sen bileceksin. Bebeğin kalp atışı diyorum var ama sana dinletemem diyor. Bana dediki yatış verecem sabaha kadar takipte kal bebbeğini kontrol et. Bende dedim ki tehlikeli bir durum mu var yatış veriyorsunjz. Bana böm böm bakıyor cevap vermiyor. Diyorum ben sizin hastanızım farzedelim ben geldim be diyeceksiniz bana bebeğin durumu nedir. Hala boş boş bakıyor bana. Bende dedim ki senin tedavini kabul etmiyorum. Çıktım hastaneden. Sonra kendi doktorumla görüştüm çok şükür bebeğin durumu iyiydi. Sadece bebek ters olduğu için hareketlerini az hissediyorsun dedi. Birde bebeğin eşi öndeymiş. Yani anlacağın doktor gecemi zehir etti. Gerçekten işini severek hakkını vererek yapmayacaksan yapma bazı doktorlar insanlara hayrına bakmıyorsunuz sizde orda para kazanıyorsunuz bu tavırlarını anlayamıyorum özellikle devlet hastanesi çalışanlarını. Sende korkma canım inşallah kötü bişey yoktur. Çikolata ye süt falan iç sol tarafa yat bekle inşallah hareket edecektir.