Gokce91 Haftamdayım, ellerim acayip şiş, yüzümde de baya şişme var. Sizde durumlar nasıl? Sizce normal mi?
Fadikb Gokce91 son haftalara doğru ödem oluyor canım ama sen tansiyonunu bi kontrol et tuzlu yeme bol su iç
Denizyildizii Gokce91 bende 35. Haftadayim şisme yok. Tuzlu yememeye calışıyorum. Acaba tuzlu mu tüketiyorsun akşam yemeklerinde özellikle baya azaltmak gerekiyor
Damla-Ata Gokce91 36+2 benimde ellerimde şişme var parmaklarım sosis gibi , dün biraz yürüdüm ayaklarımda şişti ☹️ Bugün kontrolümüz var bakalım 🙏🏻☺️
Gokce91 Denizyildizii bilmiyorum ki, tuzu kısmadım hiç yani normal yiyorum ama acaba bana mı normal geliyor 😊
Burcunuz Tuzlu yeme birde bol su iç yuruyus yapabilirsen yap ayakların Felan sismesin kuzum ilk gebeliğim de çok ödemim vardı şuan ikinciye hamileyim çok şükür bir skntim yok öyle çok tuzlu yemiyorm birde bol su içip hareket ediyorm
Gokce91 Tuzu bi azaltayım o zaman, annem bende de çok oluyordu dedi, hatta doktor sezeryanda şaşırmış kan yerine çok su aktı diye, genetik olabilir mi acaba?
Parsss Gokce91 35 deyım bende normalde ödemeım falan yok ama dun carsıya cıktım ellerım şişmiş cok yürümedımde nasıl oldu anlamadım gectı hemen sonda
PerinU Gokce91 bende aynı öyleyim ödem var galiba ve 1 haftadır da tansiyonum yüksek bol su içiyorum ama doğru düzgün idrara çıkamadığım için o da şişlik yapıyor
Gokce91 PerinU aynen, idrara çok sık çıkmam lazım normalde o kadar suya, doktor da bugün çok ödemin var belli dedi