Berivan-maral Ben 54 kiloyla hamile kaldım şuan 20 haftalığız ama 20 hafta boyunca sadece bir kilo aldım kilo almak istiyorum sizce ne yapmalıyım bu arada yiyorumda almıyorum size öyle söyleyim
yasemiinorhn Berivan-maral ben 21 haftalık oldum 49 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 kiloyum 🤦🏻♀️ genelde eşim gece işten geldiği için yiyip yattım sanırım ondan oldu bide öyle dene
Berivan-maral Denizyildizii çok zayıfım çünkü eşim de almamı istiyor kuru çalı diye sesleniyor resmen
Aminee32 Kaç kilo sunuz ben 53 le gebe kaldım şuan 63 um 30 haftaligim ama asla sanki vücudumda bi değişik iki olmadı karnımı kes at aynı eski ben anlıyorum yani 10 kiloda az değilki benim normla kilolu olmam için 30 kg filan almam lazım galiba
Melikemreclk Aminee32 Aynu bende 30 haftalığım tam 10 kilo aldım ama ortada bişey yok karından başka cocugami gidiyor ne yedim😁😁😁
Mlkbrn Bende aynı almak istiyorum ya 14 haftalığım ama gitgide veriyorum kiloyu bide anneannem vefat etti onun üzüntüsünde de gram da olsa vermişim
Aminee32 Melikemreclk en son gittiğimde bebek 1500 du cok kilolu da değil aslında sen ne zaman gittin en son ben 29+4
Bsrahb Berivan-maral bende 47 iLe hamile kaldım çok zayıftım şuan 18 haftalığız 12.haftadan sonra 5 kilo aldım yemiyorum da nasıl alıyorum anlamıyorum. ben korkmaya başladım bianda bu kadar kiloya bence dert etme illaki alacaksın som aylarda