Yagmur_849884 Takım olarak nereden aldınız özellikle İnternet siparişi olarak soruyorum hem uygun hem güvenilir bulmakta zorlanıyorum 🙏🙂
Brcnalprslnlblg Yagmur_849884 babyci.com.tr instagramda aratıp bulabilirsin. Bir tanıdığımız burdan almıştı içinde yok yok her bütçeye de uygun. Ürünler de çok güzelmiş çok memnun kalmışlar ben de burasını düşünüyorum tavsiye ederim.
Yagmur_849884 Yamacin-Annesi bendee instagramda Serkan avm diye bi site var ordan almayı düşünüyorum son olarak
Yagmur_849884 Yamacin-Annesi bana da annem bulmuş. Uygun fiyatlı oda takimlari var kaliteli de gelirse insallah
Yagmur_849884 Yamacin-Annesi insallah canım bunun haricinde bilgisi olan alışveriş yapan hanımlar vardir diye yazdım ama bakalım
elifkrsbn Yagmur_849884 bide ben öyle çok bebek odası modelleri sevmiyorum sade ama şık bişey bakıyordum aradıklarımı o şekilde buldum direk bebek odası modelleri beğeniyorsanız Farklı tabiki 🙏
Damlabgrgn Yatağını hepsi buradadan aldım çok kaliteli geldi, dolap ve şifonyeri de gitti gidiyor dan sipariş verdim henüz gelmedi. Toplam 3 bin liraya odasını mal etmiş oldum.
elifkrsbn Yagmur_849884 3 kapaklı rabi gold country ve aynı modelin şifonyerini tercih ettim 🙏 ıkea beşikte gullıver beşikti her gören çok beğeniyor çok şık duruyorlar 😊 bende çok beğenerek içime sinerek aldım zaten
offlineanne Garajhomedan aldım daha tam kuramadık hastalandık diye ama idare eder sadece %100 sunta 😁