Rabia88 XyveAnnesi beni yanlış anlamayın nolur ama kız için başka bı isim baksaniz çünkü ilerde dalga geçilebilir çocuklar acımasız oluyor nacizane düşüncem tabi sizi daha iyisini dusunmussunuzdur
XyveAnnesi Rabia88 estağfirullah☺ Bu arada bayağı zaman geçti ve cinsiyetimiz belli oldu,kızımız olacak inşallah,18.ci haftadayız,isim olarakta Hatice Hafsa’da karar kıldık,bakalım hayırlısıyla vaktinde sağlıkla kucağımıza alırız inşallah cümlemiz😍
Rabia88 XyveAnnesi evet Rabia adım 😊 biz eşimle çok takintiliyiz malum erkek tamam da kız olunca insan daha hassas oluyor dalga geçilmesin kötü anlam akla getirmesin uzun olmasın alfabenin başlarında olmasın gibi alfabenin başında olursa okulda ilk onu kaldırırlar uzun olursa yazarken yorulur söylerken unutur diyor eşim 😂
Alinmavi EgeBebek Alya cok guzel ben bir de Lena dusundum mitolojide ayisigi ve gunisigi demek. Ama Mavi ye karar kildik.
Neson Haftadayiz halen cinsiyetini göstermiyor 🙂 inatçı çıktı kuzucuk 😉 Kız olursa nasip se Masal Tanem ,erkek olursa Arden Ege 🙂
Esa Naznaz o kadının yazısını internette nasıl aratarak bulabilirim ya da sen esila nin anlamını biliyor musun
Naznaz Esa kaydetmiştim aslında ama telefon degiştirdiğim icin veriler gitti. Arapça anlamı yanlış bilinen isimler gibi bir şey yazınca cıkıyor
Damla________ Ben doğum yapalı iki buçuk sene oldu bildirim geliyor hala ne hoş ☺️ İsmi Derin oldu bu Arada fotoğraftaki kızım 🙏 ikinciye hamileyim 🤭🤭
nil_sugra Naznaz bu isimler arasından sadece Sare ismini ayırabiliriz. Gerisi evet dediğiniz gibi anlamsız ya da sakıncalı..! Ne yazık ki İnternete bakıyor insanlar ve oradaki yalan yanlış bilgilere inanıyoruz tam detaylı araştırıyoruz. Bende Türkçe isimden yanayım. Ama illa dini isim koyulacaksa mübarek kişilerin isimleri olmalı. Sırf kuranda geçiyor diye anlamsız isimler türedi piyasada