Znur1997 bnden sana tavsiye evine birsey alacagin zaman kimseye birsey soyleme. Esinle konus al, zaten gereksiz birseyi alacak degiliz. Bnm esimin ailesi de cok karisir. Alma yapma bekle. Artik onlara sormadan esimle karar verip aliyoruz. Ayda yılda bir gelirler, gelirlerse gorurler. Neden aldiniz diye soramazlar. Cunku bnm hic bir isime yardimci olmadilar. 13 hafta kustum 1 kere bile nasilsin birsey istiyormu canin diye sormadılar, esime tlfn da sormus, cani birsey istiyormu diye, bnde sana deil bana sormasi lazim dedim. Bna sormadiktan sonra esime sorsa ne olur, sanki esim aseriyo esim ne bilsin bnm canimin ne istedigini. Bazen sadece laf olsun diye konusuyorlar. O yuzden ben pek karistirmiyorum evimin isine. Kendi ailem ankara da yanima geldi 2 gun kaldi annem 2 dk bile oturmadi, gozleme koktu dedim kadin kalkti yapti. Ikisi de anne hangisi saygiyi hak ediyor sence? O yuzden sana bir faydasi olmayan insanlardan fazla bir beklentiye girme, evinin isine de karistirma. O zaman huzurun sagligin yerinde olur, Kendi annen dahi olsa.