Burcuoztrkk Sizdede böyle oldumu ztn geç kalkıyorum oglen kahvaltı yapıYorum aksam yemeğinide 8-9 da yiyorum bebek beslenebiliyomuki çok halsizim yemek yapasım yok of
Aybebek Burcuoztrkk canım sen yine iyi ben yiyememenin yanında mutfağa giremiyodum herşeyden tiksiniyordum
Defnem_26 Benim o haftalarda sulu yemek gormeye tahammulum yoktu, butun ev yorgan yastik burnuma kokardi 😣 Allah rahat gebelik nasip etsin canim
Littlemisssunshine Hiç üzme kendini :) herkesin başına ilk kez geldiği için bu durum, çok üzülüyor insan ay acaba bebek beslenemiyor mu diye ama bebişler gayet güzel besleniyorlar ilk 3 ay senden. Sen istersen çok az ye, o yine de besinsiz kalmıyor. Ben ilk 3 ayımda 4 kiloya yakın verdim kusmaktan. Ama bebişim büyümeye devam etti :) doktorum da aynısını demişti, o besinsiz kalmaz sen kendini düşün diye :)
Dilekerkan0705 12 haftaya kadar bebeğin ihtiyacı o kadar az ki sendeki depodan alır ona yete zaten kafanı yorma .12 haftadan sonra uyku halsizlik geçer zaten sende düzenli beslenmeye baslarsin