Kara1833 minikcivcivim canm güçlü ol bebişin çıkacak merak etme doya doya koklayacaksın inşallah rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Kara1833 minikcivcivim bu zamanda yanında olmayacaksak arkadaş olmamızın ne anlamı var keşke yakın olsaydı gelirdim bile 🤲🤲 sende çok iyisin kalbini daraltma bebegin çıkacak
minikcivcivim Kara1833 dualarınla hissetirmen bile yetiyor canim benim çok teşekkür ederim rabbim bebeğini kucağına sağ sağlim versin inşallah bende paşamı alırım kucağıma inşallah 🙏🏼
Aycha minikcivcivim Çok geçmiş olsun. Allah acil, daimi şifa versin. Bebeğinizi, en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize gelin inşallah.
Kara1833 Smilend amin çok saolun dualarınız için teşekkür ederim rabbim tüm küvezdeki bebegini bekleyen annelerimizin yardımcısı olsun güç kuvvet şifa versin inşallah amiiinnn💙💙🤗🤲🤲🤲🤲
minikcivcivim Kara1833 çok sağol canim inan desteğin çok umut veriyor bana çok sağol 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 iyi ki varsın o kadar dua almışız çok çok şükür rabbim dua eden dualarında bebeğime yer veren herkesten allah razı olsun 🙏🏼
Kara1833 minikcivcivim ne demek canım bu zamanda yalnızmı bırakalım sen üzülme amin cnm amin inşallah kavuşacaksın 🤲🤲
minikcivcivim Kara1833 ben şükür iyiyim toparlandim 11 de arıycak eşim haber alacak inşallah guzel bir haber gelir canim hemen haber edeceğim sana 🙏🏼