Cansum1
[bilinmeyen] cnm bence aşk katıyor eşimi bir görsen benden daha çok heyecanlı hemen telaşlanıyor geceleri hep kontrol ediyor uyandırıyor arada :) kesinlikle mükemmellik kattı hayatımıza doğduktan snra herşey daha güzel olucagını düşünüyorum :)
Esilaminel
Cansum1 peki hamileyken ayni heyecan varmiydi? Bizimki pek belli etmiyor bak aglarsa ben ilgilenmem filan diyor... Genelde gormedigi hissetmedigi icin diyorlar gorunce degisiyormus...
Sheisagirl
[bilinmeyen] bence ihmalkarlık. Çünkü hep geç gelmeye başladı eve. Hastaneye gelirken bile soyleniyor
Mariaisa
Sheisagirl bence ihmalkarlık.. maalesef bunu söylemek istemezdim ama çocuk sonrası siz ikinci plandasınız eşler hep eve geç geliyor ve arkadaşlarına daha çok zaman ayırıyor.! Çok üzücü ama durum bu çevremde de öyle .
Agg0207
Bende daha dogum yapmadım ama aramıza mesafe gircegini düşünüyorum anne zaten dogum yapmış oluyo kendisiyle bebekle anca ugraşıyor eşler ikinci plana kalıyo sanki dogumdan sonra
Deletedmom434
[bilinmeyen] daha çok aşk kattı her kontrolümde bebişini görmek için deliriyor kıpırdadığında durana dek karnımdan elini ayırmıyor bazen ev işlerinde yardımcı oluyor doğduktan sonra daha çok aşk katacak inşallah 🙈🙏🏻
Deletedmom57
[bilinmeyen] biz 1 buçuk senedir evliyiz ama ayrıyız ve hala sevgili gibiyiz 😄😄 oğlu da şimdiden en değerlisi 😄 izine gelecek işte Doğuma izinden dönene kadar tek emzirmem için bana verecekmiş hep o ilgilenecekmiş bakalım 😄 ağlasında görcem ben onu 😄
Kaderburr
[bilinmeyen] daha çok birbirinize baglar
Alyalinam
[bilinmeyen] 2 senelik evliyiz hamileyken herşey çok güzeldi 9 ay boyunca hastaneye birlikte gittik benide bebegimizide çok düşünüyodu. Doğum yaptım 3 ay oldu şimdi taniyamıyorum kendini maalesefki bambaşka bi insan oldu.. daha kızımada banada hiç birşey almadı bile kızıma bi kutu mamayı bırak emzik bile almadı ..
Elsaa
Benimde beynim o soru dolashiyor 😃
tomurcukannesi
Bence aşk katıcak gibi. Yani hamilelikten önceki ilşkiyede bağlı aslında. Benim eşim hamileliğimde her halime bayılıyo. Karnım çıksada salaş olsamda sürekli bakıp çok güzelsin diyo öpüyo eli hep karnımda hatta eli karnımda uyuyo. Ben soruyorum bazen acaba bebek olunca nasıl olucaz diye her bebekte şimdikinden daha güzel olucaz emin ol diyo adam hep pozitif😄 daha bi aşkla bakıyo hamileliğimde yani. Ama tabi bende psikolojik olarakta bedenende normal bi hamilelik geçiriyorum yani nazım tribim yok değişmedim hormonlardan falan denilen şeyleri yapmadım yani hala ciddi anlamda zorlanmazsam her işimi kendim yapıyorum eşime yaptırmıyorum herşeyi. Belkide ondan daha da seviyodur. hamilelikten önceki hayatımızla şuanki aynı yani iletişimimizde öyle. Ailelerden uzakta oturuyoruz dolayısıyla herkesle iyiyiz😄müdahale edenimz yok yani. Hep başbaşayız herşeyi beraber yapıyoruz filmimiz müziğimz cinsel hayatımız eksik olmuyo . Bebek doğduktan sonrada bunu koruyabilirsek bence aşka aşk katıcak😍
CerenKurt
tomurcukannesi kendi ilişkimizi gördüm sanki ☺️ Biz ailelerimize de yakınız ama çok şükür kimseden olumsuz bir davranış da görmüyoruz. Herkesin mutlu bir aile hayatı olsun inşallah. İlgisiz babalarla ilgili yazıları gördükçe o arkadaşlara da dua ediyorum umarım onların da bir gün her şey gönüllerince olsun 🌸 eşlerin desteği, devam eden aşkları bu süreci güzelleştiren en önemli etken çünkü. Eşimin bir iltifatı, karnımı sevmesi, her gün bugün nasılsınız bakalım diye sorması, dünyaları veriyor sanki. İnşallah Doğumdan sonra da her şey böyle devam edecek diye düşünüyorum 💕
Sukranerolkaradag
[bilinmeyen] Tanışmamızın 1yılı Haziran'da bitti evlilik yıldönümümüz Kasım'da. 34 haftalık hamileyim ama sanki 20 yıllık evliyiz. Ben temizliğe falan dalıp giderken o tüm gün oturup duruyor tableti elinde. Bir su içmeye bile kalkmıyor. Evlilik bu ona göre sanırım. Konuşsam cevap yok.
Ikinciyibekliyorum
[bilinmeyen] aşk kattı hemde çok anlamlisindan 💕 çalışmasına anlam kattı, aksam eve kosarak gelmesine , kizimin babasina kapi acip ustune atlamasina , eli dolu gelmesine bur cikolata bile olsa, haftanın 1 günü izni olmasına rağmen kızına en az 2 saat ayirmak ... Sorumluluklarimiz artti daha da anlamlı oldu yasamak . Cocuk demek evin bereketi demek 1 gun hasta olsa ev sessiz sedasız biblo gibi oluyor bir topluyorum evi dağılmıyor canımız sikiliyor . Rabbim nasip etti ikinci kızımız yolda insallah rabbim bu mutluluğumuza huzurumuza sağlığımıza daha da katar 🙏❣
Arnelia
[bilinmeyen] wala ben ayrldmm gerisini sen düşün cnm babamın ewindeym
elcinkizilkaya
Arnelia
Benim de adet den 5 gün önce 37 çıktı 2 aralarla yaptırdım 59 ve 208 çıktı sağlık ocağında bana da o şekilde dediler düşük değer kadın doğuma gitmelisin diye kadın doğuma gittim artış değerlerin çok normal hiç sıkıntı yok dediler korkmayın bence değerleri takip edip bir kadın doğuma gidin derim
Arnelia
[bilinmeyen] aynen cnn çok üzgünüm ama elimden Bise gelmio
Elizan28
Arnelia bende ayriyim canim .çocuğu istemediler bile aldirmamj istedilee suan babamin evindeyim ve nur topu gibi bir kizim var 2 buçuk ayligiz ve ay sonu bosanma davamiz var.
Ozgezafer
[bilinmeyen] ben 4gün önce doğum yaptım bence aşkın artıyo o küçücük bıcırıkla beraber ilgilenmek harika bişey gece bianda kalk aşkım kızının gazı varmış diyorum normalde top atsan uyanmaz hemen kalkıp gaz çıkarması yapıyo 😬 hiçte söylenmiyo ayrıca bana daha bi ilgili şuan bence eşler arası bağla ilgili bişey
deletedmom351
[bilinmeyen] Daha çok bağlıyor eşleri birbirine ama hayatınıza yeni biri giriyor onun sorumluluğu sorunları sıkıntıları vs derken bazen insan tahammülsüzleşiyor yoruluyor haliyle ama yine de çok güzel bir şey ikinizin bi parçası 🙏🏻❤️
Didemalkanendik
Aşk katıyoo oğlum var 3 yasında 6 yıllık evliyim 35 haftalık hamileyim oğlum olduğunda eline alamazdı ama hep öper koklardı onuda beni de ben bazen yorulur uyuyakalırdım bişeyler hazırlar getirirdi saatlerce oğlumu izlerdi sen nasıl bi mucize dünyaya getirdin farkındamısın derdi hala da öyle okadar ilgili okadar şefkatli ki oğluma bana ve kızıma şimdi gelir gider karnımı öper oğlumda babasından kıskanır oda öper çok şükür hep dilimdedir gönlümdedir ben ondan razıyım Allahımda razı olsun
Yesimmm93
[bilinmeyen] 33 haftalık hamileyım aşırı ihmarkar oldu hiç ilgilenmıyor benimle bebekten önce çok çok ilgiliydi halbukı şimdi aşk falan bitmiş gibi davranıyor sureklı tartısıyorum bu hallederınden dolayı ama yok yanı öpmüyor bile
Nilbet
Bence tum erkekler icin ozgurluk anlami tasiyor bir bebek. İhmalkarligi bahane gosterip daha cok disarda vakit geciriyorlar yada talep ediyorlar kendileri icin hc bir sey yapmadiklari imasinda da bulunmalari cabasi oyuZden bence bi kadin bir erkege guvenip cocuk sahibi olmamali.
Elifikra
[bilinmeyen]insallh eşim ihmalkâr biri olmaz ben buna dayanamam eşimi çok seviyorum onun Benden uzaklaştığını düşünmek çıldırtıyor beni