alparslanannesii1661 Kbrakrc o kadar umursamadan is yerinde yaptığım testten boyle bi sonuc almistim bende hayatim boyunca unutamam silinmez merak etme cok duygulandim sabah sabah hic bir seye benzemiyor🥲🥲🥲
DerinMavii Bende başta çok sevinmiştim ama sonrasında kimyasal gebelik cikti bence hemen gitmeyin buradaki arkadaşlara bakmayın saglikciyim sonra siz üzülürsünüz bir hafta bekleyin
19oct Ben de reglden 4 gün önce bu şekilde öğrenmiştim, sabretmek zor ama 5-6 gün bekledikten sonra kan verirseniz en net sonucu alırsınız. Tüm güzellikler sizinle olsun 💘
Kbrakrc Bfduam kasıklarım ayrı başım ayrı ağrıyor dün negatif çıkınca ümidimi kesmiştim dedim sabah bi daha yapim nolcak kesin olsun dedim
Pelin-1 Kbrakrc ben de gordum hayirli olsun dun arkadaşimin da boyle cikti kan verdi 55 cikti inşallah siz de kan da pozitifi gorursunuz 🥰
Bfduam Kbrakrc adet oncesi kasık ağrısı mı? Yunurtlama ne zaman oldu, (üstünden kaç gün geçince çıktı anlamak için sordum onu) dün negatifi görünce ümidin gitmiştir, bugün böyle olması çok büyük sürpriz olmuş sana:)
Kbrakrc Bfduam 13 Eylül’de vajinal ultrasonum vardı doktor baya büyümüş yumurtan 2 3 gün değerlendirin dedi ondan sonra başladı kasık ağrısı ilk ultrason dan dolayı sandım ama git gide arttı şimdide ara ara geliyor ağrı ama öyle bi geliyor ki anlatamam
Elfvli Kbrakrc benimde böyleydi ikinci cizgim silik ti. Simdi kizim 13 aylik. Rabbım gönlüne göre versin inşallah 🙏
CerenSogutlu Canım benimde aynıydı ben birde erken gebelik testi aldım onda bariz belliydi suan çok şükür 7. Aylık olduk kavuşmama az kaldı oğluşuma Kbrakrc
Nurciv Kbrakrc Benimde cok siddetli kasik agrim oldu. Canimdan Can gidiyodu adetten 6 gün önce ögrendim Ben ozaman baslamisti Agri. Tutunma agrilari onlar 😍
Berivan-maral Kbrakrc bacım sende aynı benim gibi yapmışsın 2 gün daha bekle ondan sonra tekrar yap rabbim gönlüne göre versin inşallah
Kbrakrc Bfduam adetimde kasıklarım ağrımaz ki benim kızken hiç farketmezdim bile adet olacağımı evlendikten sonra ilk ay bi kasık ağrısı yaşadım sonrasında bel ağrısı olmaya başladı her ay ama onda da fıtık var diye alışıktım ağrısına tuhaf gelmiyordu. Yarın kardeşim gelecekti memleketten eşim nolur ne olmaz şimdi gideriz negatif çıkar gece tek kalma üzülürsün aklım sende kalır dedi yarın gidip yaptırcam kan testi bakalım ne olacak 🥰