Bahar11mucize 4lü testi istedi doktorum yaptırdım ikilide bişey çıkmadı neden istedi acaba bebeğe giden iki damarda direnç var kan sulandırıcı kullanıyorum bebğin eşine bakılcak dedi ama yaptıran varmı aranızda
cito83 Bahar11mucize ikili test sonucu iyide kötüde çıksa istiyolar daha ayrıntılı ikili testten benimde ikili iyiydi ama istedi onuda yaptırdım iyi çıktı normal süreç yani
Esmakiral Bende sonuç bekliyorum .ileri yaşlardakilere yapıyolarmış ne olur ne olmaz diye Bana o yüzden yaptılar inşallah olumsuz bi sonuç çıkmaz.rabbim herkesin evladına sağlık versin
Bahar11mucize zlmsrt 16+4 düm yaşımda 24 daha. Ama ne bikeyim benimde cuma çıkıcak sonuöların inşllah bi sıkıntı çıkmaz
zlmsrt Canım bende 25 yaşındayım 19.haftamda ayrıntılıya girmiştim orda dedi doktor ve coraspirin verdi.simdi 22 haftadayım tekrar doktora gitmedim meraktayım ama umarım ilaç işe yarıyordır
Bahar11mucize Benim ikili taramda belli oldu öyle kullanmaya başladım kan sulandırıcı 16 haftda gittim işte konturole bişey demedi 4lüyü istedi direk