Cgdeem7 Kızlar 2 gündür bebeğimi yanlış emzirmeden dolayı emzirme tekniğini bi türlü doğru yapamıyorum ve bebeğim kusuyor bu yüzden annem yanındaydı gitti napıcam blmyrm 40.ım çıkmadığı içinde gidemiyorum anneme başka şehirlerdeyiz
UralYlmz Cgdeem7 Yanlis emzirme kusma yapmaz canım kusuyorsa sütün yarıyor derler bebeğinin kilosunu takip et o zaman daha iyi anlarsın
Bebegimicin1 Cgdeem7 canım öncelikle dik otur emzirme yastıgı c şeklinde olanı tavsiye ederim ve emzirirken bebeğin ağrzına kahverengi kısmı tam vermeye çalıs bebeği tam tutamamandan kaynaklı birazda emzirememen bende öyleysim ilk doğumda emzirme yastıgını aldım daha rahat emzirir oldum ben nereye emzirme yastıgım orayaydı 5 aylık olunca emzirme yastıgını bırakıp onsuz emzirebildim
Sudeeee Bende aynı sorunla baş başarım. Benim kızım da küvez de bende emzirmeye gidiyorum üç saatte bir fakat yok emziremiyorum ne yaparsam yapayim ucumu alamiyor ağzına . Göğüs ucu ile deniyırum onu d yapamıyorum. Yardımcı olun kızlar lütfen..
Sudeeee Cgdeem7 evet ağzında tutuyor gibi oluyo dimi memeni çektiği an ağzından akıyor hatta göğüs ucuna bakıyorum plastik şeye onun içi süt dolu oluyo
UralYlmz Cgdeem7 bebeğin kilosuna bak canım birde doymasa ememese çok ağlar huzursuz olur sürekli memede kalmak ister. memede uyuyorsa çektiğin zaman yutamamasi ağzından akması normal bence 🌸 yine de sağlık ocağında hemşire ya da ebeden yardım iste bence daha sağlıklı olur ☺️