Fatma-cnr06 honeyland hacettepeden ben randevu bulamamıstım. Suan 10 bcuk haftamdayım alırlarmı acaba sız kacıncı haftanızda hacettepeye gıtmeye basladınız acaba
honeyland Fatma-cnr06 7 haftalıktım ben gittiğimde sadece hemşire bana 10 haftalıktan sonra almıyoruz dedi ama siz Hacettepenin online randevu bölümünden internetten kadın doğuma randevu almayı deneyin açık cunkü randevuları suan da bakarlar belki şansınızı deneyin ☺️
Fatma-cnr06 honeyland Onlıne randevuda sadce ozel doktorlar acık onlarada alamıyorum malesf. Bı sansımı deneyım yınede tesekkurler
Serpilikra Bende 21 haftalik hamileyim sehir hastanesinde muayene oluyorum doğumu da orda düşünüyorum genelde güzel yorumlar ama şans işi birazda Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Tubaa-06 hly4606 merhaba sami ulus bestepede odalar tek kisilikmi bilgin varmi sezeryan olacak dogumum ama
hly4606 Tubaa-06 sadece bir kaç oda çift kişilikmis oda aşırı yoğunluk olduğunda denk geliyormuş galiba ben geçen hafta 1 gün kaldım tek kişilikti oda ve temizdi baya