cennetkokulum_ Konu başlığında görüldüğü üzere geceler de uzayınca uyku iyice haram oldu bi yarısı uyuyabilirsen uykuyla uyuyamazsan haydi geçmiş olsuuuuun uyku totemi yapıyorum bende gelin kızlar belki uykumuz gelir 😅😅
Aslisila cennetkokulum_ ayyy benim de uykum yok ayaklarımın altı yanıyor herkes uyuyor benim gözler fal taşı 🤭
aslanreis cennetkokulum_ ay sabah 9 da hastanede olucam dogumum var nasıl uyusun bu kadın kocamda horul horul maşallah😂😂
cennetkokulum_ Aslisila ay canım geçmiş olsun ben de yorgani çıkardım ama üstünü örtsem yanıyorum açsam üşüyorum deli gibi oldum aynı yanımdaki herife hayat güzel haa fosur fosur uyuyo masallah 😅
cennetkokulum_ Fasulyeninannesi1 😅😅😅amin kaçıncı haftan kuzum ben 26 yim Benim dr yavaş yavaş gece acikmalarim başladı ama kalkıp hazırlamaya üşeniyorum yaa
cennetkokulum_ aslanreis ayy kuzuuum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah heyecan vardır illaki ama sonu güzel olucak inşallah bir avazda kurtarsın Rabbim uyusun onlar son fosurdamalari 😅😅hele bebek bi gelsin zor artık
Fasulyeninannesi1 cennetkokulum_ 11+6 ya ben prilam ac karnina diye yememeye calisiyordum ama dayanamadim yine 😁 bu satirlari sana tikinarak yaziyorum hahah
aslanreis cennetkokulum_ amiin cümlemiz inşallah canım sağol 🙏💕 Aynen sonra ya gazını cıkarır ya uyutur öyle kolay degil cocuk istemek 😂
Kuzucccum cennetkokulum_ sağ ol kuzum hepımızınkını🙏😘 28 günlük olduk canım uyku duzenımız yok hala 🤷♀️