Mucizembenimle Kizlar 10. Haftanizda neler yasiyorsunuz benim ara ara karnim agriyor adet olucam gibi sizlerdede oluyormu boyle seyler baska ne belirtiler yasiyorsunuz
ysmmnk Mucizembenimle benim ağrım sızım olmamıştı ama mide bulantıları inanılmaz bi uyku isteği ve halsizlik vardı. Onun dışında iyiydim. (18 haftalığım)
Mucizembenimle ysmmnk bulantilarim benimde vardi yataktan cikamiyordum cok sukur simdi iyiyim halsizlik tabiki var halaa sadece karnim agriyinca korkuyorum onun disinda cok sukurr iyiyiz bizde ☺️
Gmzgs Bende 9+5 benımde bazen oluyo öyle ağrilar canım vajinal bölgem dede oluyodu doktoruma sordum normal dedi Rahim büyüdü icin bu akşam belim agridi neden se
Mucizembenimle Gmzgs aynen doktorumda bana oyle diyor kanama olmadigi surece normal diyor ama yinede korkuyorum ben bgn biraz daha cok oldu karin agrim
Denizliche Bende 10+1 deyim sabah kalkınca parmaklarimin şiş olduğunu farkettim,ara da sarı akintim oluyor
Denizliche Mucizembenimle idrar testini 6 yada 7. Haftada yaptirmistim bişey çıkmamıştı,ama akıntı konusunu soracağım