Pelin-1 MommyTeacherandHappy 30+6 ikizlere hamileyim yattigimda akcigerlerime basi hissediyorum nefesim daraliyor ayakta uyuyabilsem keske 😂😂
030215 34+2 bilmiyorum da tam olarak 30dan sonra cok kuvvetli diş agrılarım basladı o zaman dan beri geceler bna zehir oldu suanda tam olarak aynı 😔
Karadenizli_ MommyTeacherandHappy bende 21+3 üm uyku tutmadı karnımda sızdı ekmek arası bir şeyler yedim 😅
Cennet4832 MommyTeacherandHappy 39 haftalık oldum hiçbir belirtim yok sancım da yok sağlıkla gelmesini bekliyorum.Bütün hamilelerin Allah yardımcısı olsun🙏🏻
Esralgk MommyTeacherandHappy 33+5 olduk hala uyku yok Allah’ım doğumdan sonra da uykusuz ne yapcaz acaba
Bebek9 Ftm_75 şu günlere gelebilmek icin nelerimi vermezdim.ki . Rabbim.inşallah bizede gosterdin o günleri
Firstbabe MommyTeacherandHappy 37 ye girmek üzereyiz uykusuzluk tikanikliktan zaten muzdariptim. Bi de aksam yemeği mideme dokundu davul gibi oldun cildircam 2 dk gözüm kapanıo fokur fokur kendi sesime uyanıp tedirgin oluyorum cildircam sallaniom şu an ama yatamıyorum. Süt içtim umarım rahatlatır yoksa sabah edecem yine