MommyTeacherandHappy Bazen tv karşısında öyle tatlı uyuyorumki yatağa gecince eser kalmıyor..Tutmayan uyku sohbetle gelir belki 😜29+2den iyi geceler diliyorum..Ah ilk üç ay nasıl uyurdum, özledim🙈sizler kacıncı haftadasınız?
anneyim_33 MommyTeacherandHappy doğuma 1 gün kaldı bekliyoruz bakalım 39+6 😇🥰🌿🙈bende uyuybilsem.bi 🥴 turmjyir.uyku
Merveelisa MommyTeacherandHappy 31+2 6. Aydan beri yok uyku 🤣 doğumdan sonra zorlanmicaz bu gidişle zaten uyumuyoruz o zamanda uyumucaz koymaz bize 🤣
MommyTeacherandHappy Merveelisa doğumdan sonra geceleri bir minnak yol arkadaşlığı yapacak bize onun provaları sanırım😜😅
MommyTeacherandHappy Ftm_75 İki aydır prova yaptırıyor annesine minik demekki😅sağlıklıca kavuşun inşallah
Bebek9 Ftm_75 şu günlere gelebilmek icin nelerimi vermezdim.ki . Rabbim.inşallah bizede gosterdin o günleri
anneyim_33 Merveelisa kız gelen giden yok ki günüm doluyor ama Paşa’nın rahatı iyi sanırım hiç ağrım sizim yok😁sali.gunu de kontrol var bakalım hayırlısı 🥰
Minikpandam1 38+5 uyuyamiom asla bebişim içerde dans ediyor canım acıyor bende sade soda içiom kocama ekmek arası sandiviç yapcam ekmeğin erimesini bekliom😂😂
citlenbigim2212 MommyTeacherandHappy 31+3 ten selam bu haftada olupta günde 10 12 saat uyumam gayet normal bence 😊