Kızlar, çok kafamın karışık olduğu bir konuyla karşı karşıyayım. Öncelikle hamileliğimden yaklaşık bir ay önce yani bundan 8buçuk-9 ay önce kadar genital siğillerimin olduğunu öğrendim ve o zaman gittiğim kadın doktor tarafınan siğiller donduruldu, yakıldı. Daha sonra tedavimin üzerinden 1 ay geçtikten sonra hamile olduğumu öğrendim ve çok şükür şu an 36+0′dayım. Nasipse normal doğumu çok istiyorum ama hamileliğimde gittiğim şuanki erkek doktorumda normal doğumu seven biri değil, lakabı bile sezaryenci. Ve inanın doğumumun en başından beri sezaryen olması için elinden geleni yapıyor. Gerek konuşmaları gerekse tavrıyla. Yarın çatı muayenem var ve doğum şekline karar verilecek ama ben bu siğil durumunu şuanki erkek doktoruma söylemedim bu durumu kullanmasın diye Sorum şu, çatı muayenesi yaparken siğil varsa görür dimi? Eğer yoksa da görmez? Siğillerim yakıldığı ve bir dahada bu şikayeti yaşamadığım için geçtiğini düşünüyorum. Bu normal doğuma engel midir? Doktoruma söylemeli miyim? Bişey yoksa bile bunu bahane edip sezaryen diyebilir ve ben normal doğumu beklemeyi tercih etmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?