secoz Kızlar eşim gececi olduğu iÇin haftanın 2 günü annemde kalıyorum ve bebeğim buraya gelince pek hareket etmiyor kendi evimizde 5dk durmuyor maşallah anlıyor falan olabilir mi 😂
Aysemin54 secoz bnmde tam tersi anneme gıdınce ve onun yemeklerını yıyınce çıldırıyo bndeyken oyle ypmyor hıç ☺️ mesela annm karnımı sevsın ıpsun ona tepki verıyor
ay-se secoz benimde annem eğilip sevince karnıma takla atıyor 😂😂 birde kendi babamın sesini duyunca hıçkırıyor 😂
Zeyyyn secoz benimki de arabada daha fazla kuduruyor zaten oturamym o kadar sallanyn dimi uyu yok hamile kaldım dan beri çok gezdim gezgirci olcak galiba 🤣
secoz Zeyyyn araba konusuna girmiyorum bile ben hiç sevmem yolculuk bizim kız arabaya binince içinde taklalar atıyor eşim sen sevmiyorsun biz kızımla gezicez doğunca diyo
Aysemin54 secoz denk gelıyordur bnce hıssetmez tabı ama senın evındeki rahatlığı rahat oluşunu hissedebılır
secoz Aysemin54 ne bileyim kız hareket ettiğinden beri böyle 😂 evden başka biterse yatıya kalsam tık yok yada yavaş