beyza1234 merhaba normal doğum yaptım 15 gün önce iç dikişim var estetik kendi eriyenlerden 1 tane de dısarda var düşmesi gereken dısarda olan nekadar sürede düşüyor tecrübesi olan var mı içerdekilerde nekadar sürede kayboluyor
Merveelisa beyza1234 ne zaman düştüğünü hatırlamıyorum ama düşünce çok korkmuştum pedimde görünce eyvah dikişlerim patladı diye 😭🤣
beyza1234 bahtnurr1 Merveelisa Leselis pek kendi eriyecek gibi degıl dısardaki baya düğümlü biraz kalın bi ip düğümlerin bikaçıda acıldı sallanıyor suan ben zaten doğumdan sonra yatmak yerinde sürekli ayakta tepindiğim ve dolastıgum için bişeyim yok diye dikiş patlattım sonra devamındada etim yırtıldı suan o yavas yavas kapanıyor ama onun içindende ip cıktı aanırım o erimesi gereken iç dikiş 🙄 ben bu hafta bi kontrole gideyim en iyisi işin içinden cıkamadım
Damlamuratalparslan @beyza1234 onlar ip değil zaten hayvan bağırsakları ip gibi görünüyor ama et aslında . o tür dikişler ip sandığımız bağırsak .ete karisir o her şekilde endişelenmeyin tabi doktorunuza da görüneceksiniz zaten içiniz daha rahat eder 🙂
beyza1234 Damlamuratalparslan ay tesekkür ederim aslında doktorun her detayı anlatır ama dikiş konusunu hiç konusmamıstık internette 1 ayı bulan var yok olması diyende var 4-5 günde gitti diyende öyle olunca bende bi gariplik oldugunu düşündüm
beyza1234 Serap_kartal5 dikişlerin yok olması bulabiliyır degılmi 1 ayı agrı falan umrumda degıl dayanıyorumda dikişlerin öyle durması korkuttu 3-5 güne yok oluyor diyende var
Serap_kartal5 beyza1234 canım onlar düşecek sana steril su gibi ilaç verecek orayı her banyoya girince onunla yıkamam gerek hem mikrop kapmasını hemde hemen iyileşmesini sağlıyor dikişleri merak etme onlar gidince rahim kendine geliyor ve normale dönüyor
beyza1234 Serap_kartal5 ama 15 gün oldu ben doğum yapalı bana herhangi bi su vermediler sadece batikon ve yara iyileştirici merhem falan verildi şimdiye kadar düşmesi gerekmezmiydi
Serap_kartal5 beyza1234 canım ben ağustosta doğum yaptığım halde 1 ayı buldu hemen dikiş kaynamıyor patikon verdi işte onla yaptım birde krem sürdüm ve rahim düzelene kadar ağrında oluyor
Serap_kartal5 beyza1234 iyileşirsin canım sen bebeğine odaklan 😍😍sadece dikişlerine dikkat et 🙏sağlıkla bebeğinizi büyütün 🧿