Gamze123duru Bu hafta doktora gittiğimde artık ilişkiyi kesmelisiniz dedi ben normal doğuma faydası var desemde kim uyduruo böyle şeyleri dedi 37 haftamda çatı muaynesi için gün verdi hem normal Doğum için hem çatı muaynesi öncesi neler yapabilirim acaba
Ayssunn Gamze123duru 35+5im benimde haberim yok böyle birşey var mı acaba ? Perşembe doktora randevum var 36 olucam o zaman soracağım bakalım o ne diyecek
Dseker Gamze123duru pelvik kasları açılsın diye YouTube’a hareketler var ısınarak başlayabilirsiniz hergün 2-3 hurmada başlayabilirsiniz gerisi Allah’a
Gamze123duru Dseker ben bir kez korunmasız ilişki grdim oda kasik ağrısı yaptı zaten çok sık girmiorduk bebeğe bisey olur diye şimdi komple yasaklandi
Dseker Gamze123duru Allah Allah benim doktorum 36 dan sonra serbest bırakacağım dedi korunmasız ki doğumu tetiklesin diye
Gamze123duru Cevap alamiorum kimse yokmu nelere baslamaliyim bu ayda çatı muaynesi öncesi rahmi yumusatsin diye hurma suyu denesemmi bi zararı olurmu sguat yapamiorum perine yapamiorum 😒😒