Burcusenel Pelin-1 amin canım inşallah biz birine Cavit Efe birine de Metehan koymayı düşünüyoruz sizin bellimi?
slnacar Burcusenel aaa evet zayıfım ama bilmiyorum gaz falan da deniliyor ama gaz olayı çok yaşandığı için sanırım ayırt ettim . Çok teşekkür ederim canım ilerde tepişmelerini dört gözle bekliyorum 😅
merymm44 Burcusenel nst girdiniz mi hiç bende çoktan oldu gidemedim birde canım kaç kilo bu haftalarda bebişler
Burcusenel merymm44 2şer kiloydu canım evet nst ye de girdim şimdiye kadar iki kez birinde sancım çıktığı için hastanede yattım hatta
merymm44 Burcusenel masallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimizinkini benimde biri kız biri erkek özele gidiyordum doktorum değişti devlete sezeriyan olmayı düşünüyorum siz özelimi gidiyorsunuz
Burcusenel merymm44 ben devlete gidiyorum canım amin bu arada güzel duaların için cok teşekkürler 😍😍😍
Emdok Burcusenel an itibariyle 36+0 Haftadan beri yatıyorum serviksim 22mmdi ama 1.5 aydır wc ve ufak tefek işler dışında yatarak çok şikür bu günleri gördüm
Burcusenel busra1997alpaslan2021 aynen ya oynadıkca ya da oynamasa bile o bölge devamlı acı sancı halinde