Merveelisa Yakın zamanda sezeryan doğum yapanlar acaba kaç gün hastanede kalınıyor pandemi nedeniyle en son bir gün diye biliyorum hala öyle mi bide ilk banyonuzu hastanede mi yaptınız eve çıkınca mi süt daha çabuk gelir diyorlar banyo yapınca
Kodalailesi Merveelisa 1 gün kalınıyor 15 eylülde doğum yaptım sütüm gelsin diye hastaneden eve gelince duşumu aldım sezeryan yerinde su geçirmez bant oluyor çünkü. Özellikle göğüslerime sıcak suyla masaj yaptım
aselnannesi Merveelisa canim 4 gün oldu doğum yapalı 48 saatin geçmesi gerekiyormuş o yüzden 2 gün kaldim banyoyu da eve gelir gelmez yaptim hemşire su geçirmez bant takti ve banyo yapabilcgmi soyledi
Es_kaya51 Merveelisa 1 Eylül’de doğum yaptım 2 gece kaldım eve gelir gelmezde duşumu aldım çıkmadan önce ameliyat yerine sprey sıkıyorlar ne bant ne pansuman gerek olmuyor çok şükür hiç bir sikintim olmadı
Merveelisa Mrveetbb yaa baya geç yapmışsınız dikis yeri için mi korktunuz su geçirmeyen bant takılıyor diyorlar
Aslihancihan Kodalailesi sezeryan öncesi pcr testi yaptılar mı. Ve yanımızda refakatçi olacak kişiye de test yapıyorlar mı?
Mrveetbb yani doktor hastaneden çıkmadan önce bana öyle yapmam gerektiğini söyledi zaten 5ci gün kontrolünde pansuman yapmak için bi kaç bişey aldırttı 5 gün de öyle pansuman yaptıktan sonra ona da gerek kalmıyor doktorunuz zaten yönlendirir tabi her doktor başka birşey söylüyor da olabilir 🤷🏻♀️ Merveelisa
Es_kaya51 Merveelisa yıllardır böyle burda kaç yıl önce ablam doğum yaptı onada yaptılar büyük rahatlik ugrastirmiyor
seldaas Merveelisa 2 geceden önce çıkarmıyorlar. Eve çıktığım gün yaptım yapabilirsin dedi doktor yani sezeryanın 3. Günü