llFatma Bktece ilk defa böyle bir şey yaşıyorum hayatımda ama insan kendinden iğreniyor gerçekten. Allah yardımcımız olsun size de geçmiş olsun
Bktece llFatma çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun endiselenmeyin hallolmuyacak bir durum degil🙏🏼
Yasemingkmnn llFatma yok be kafanıza çok takmayın gebelikte normal şeyler bunlar benim doktorum bana çok güzel anlattı ama ben eşimi korkutmuştum her şey senin yüzünden diye 😂bilerek ağladım sızladım adam dellendi kalkıp doktora gidip test yapacaktı benden mi bulaştı diye 😂
llFatma Yasemingkmnn benim bağışıklığım çok sağlamdır kolay kolay hasta olmayan biriyim. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşınca hele hamile iken kendinden çok bebekten korktum. Yine ben bir türlü sıkarım dişimi diyorum da ona zarar gelir korkusu oluyor. Hele bu belalti mevzusu utanç verici annemi dahi duşa sokmam utanırım şimdi millete bacak açacaz alışkın olmadığım bir durum Allah’tan maskeler var ya içimi öyle rahatlatıyorum😁
Yasemingkmnn llFatma llFatma inanki bende öyleyim bende çıktığında sivilce gibiydi patlatmaya çalıştım sürekli kurcaladım bir baktım kocaman sivilce gibi oldu meğersem hep iltihap kapmış ve her yere bulaştırmışım siz o yüzden dikkat edin ellemeyin genellikle doğuma kadar geçmiyor çünkü gebelik nedeniyle pek ilaç vermiyorlar etkili ilaçlar verilmiyor hafif ilaç veriliyor doğumdan sonra ilaçsız geçiyor vücut kendiliğinden geçiriyor
llFatma Yasemingkmnn ya temizlenirken mutlaka değiyor öyle fark ettim zaten. Bir de dış kısım da değil iç. Mayın tarlası gibi görünce şoka girdim. Neyse ben muayene olunca bilmeyenleri bilgilendiririm burada cahillik resmen başa bela. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😊
Yasemingkmnn llFatma yok be ne cahilliği bizim de başımıza gelmeseydi nerden bilecektik ki sağlıklı haberler alırsınız inşallah 🙏🏻
rose92 Nureylaa bende de var cmm siğil sandım ama doktorum arkalara yayılma olmadığını gebeliğe bağlı bağışıklık düştüğünden Olan bir cilt sorunu dedi smear verdin mi
Gonul_enes rose92 evet aynen benim 3.dogumum digelerinde hic bilmem, ama bu hamileligimde oldu, kilo ve havasizlikta hormonal bi durum daha cok yine de dogru kilo alinca oldu benim
llFatma Sinemmmmm58 teşekkür ederim hiçbir belirti yokken fark ettim siz yine de bedeninizi devamlı kontrol edin şans eseri gördüm ben.
llFatma Bktece dün fark ettim ama bugün aklım hep aşağıda psikolojik mıdır nedir bilmiyorum ama hafif yanma oluyor. Galiba mantar ya içime öyle doğuyor. Bakmaya dahi korkuyorum tiksinir hale geldim kendimden. Çarşamba gidecem bakalım
Bktece llFatma Psikolojik olabilir dokunmamaya çalışın ama yanma varsa buyuk ihtimal mantardir o da hemen kremle tedavi edilir tekrar cok gecmis olsun 🙏🏼
llFatma Bktece bugün baktırdım siğile benzemiyor ama dedi smear testi yaptırdı sonuç iki haftaya çıkacak. Hpv testi de istedi onu nasıl yapıyorlar ya bilginiz var mi
Bktece llFatma Hpv testi smear gibi sürüntü alınarak yapiliyo diye biliyorum. sigil virusunun adı hpv çünkü