Kvser Belirlenmedi adetin 3. Günü doktor gel dediğinde işte burdaki arkaşlar alttan bakar diyince biraz stres olduk kötü mü çıkar vs diye yüksek çıktı . Sonra Dahiliyeye gittim tekrar kan verdim normal çıktı . Doktor stresten yükseltmiştir stres yaparsan yine yükselir gebeliği engelliyor dedi .
Kvser Belirlenmedi hayır canım değilim 3 aydır istiyoruz öyle bir muayene gideyim dedim birde bu ay 21. Gün geçti öyle
Belirlenmedi Kvser hayırlısı olsun inşallah cnm bende macun aldım arkdaşım vesile oldu bu ay onu kullandım günümü bekliyorum bakalım inşallah güzel haberle alırım
Kvser Belirlenmedi C life dimi macun yaa ben geçen ay onu kullandım ilk kez adetim geçti birde küçük kirst çıktı ben o macuna bağlıyorum 🤷🏻♀️ Nasıl kullanıyorsun sen canım veya ben yanlış kullandım bilemedim
Belirlenmedi Kvser evet C life sabah akşam çiğneyerek yutuyorum bol su tüketiyorum adetliyken başladım yumurta günümde belirtilerinde bıraktım yürüyüş çok yapmadım olduğu kadar yaptım bakalım nasıp kullanmaya devam et cnm Allah büyüktür pes etme sayfasında baya hamile kalanlar var
Kvser Belirlenmedi bende kullandım adetim gecikti ilk kez sebebini ona yoruyorum . Şuan çatlatma iğnesi oldum inşallah bu ay gebelik oluşursa gerek kalmaz 🤲🏻
2609nrgl Kvser canım benimde 6.96 ydi doktorum levotirion diye bi ilac verdi suan 2.40 olmus yani ilacla halllediliuor
2609nrgl Kvser dahiliye bölümüne gitmen gerekiyor canim.hamile kalmak istiyorum degerlerim bu şekilde de
minimonun-annesi Kvser benim 5.7 ydi aynı zamanda prolaktinimde çok yüksekti doktor hamile kalman zor olur demişti ve ben 10 gün sonrasına hamile kalmışım yani kafana takma korkulucak bişey yok o değrler düşebiliyor yüksektede hamile klınaliyor
Ftma05- Kvser bende tsh yüksekliği için ilaç kullanıyorum ama gebe kalmışım 4 le hatta nasıl oldu falan demişti hemen ilaç başlamıştık şuan 7 aylığız cok şükür bebek büyüdükcede dozunu arttırdık mecbur dAhiliyeye git gebe kalmak istiyorum de değer düşünce kalabilirsn belki
Kvser Ftma05- canım geri gittim dahiliyeye tekrar kan testi yaptı 2,60 çıktı . Doktor o gün test yaparken fazla stres yapmışsın ondan yüksek çıkmıştır dedi . Zaten bu ay gebelik olsun diye de değerlendirdiğinde yine strese bağlı yükseliyordur falan dedi