Belirlenmedi Kvser bence kullanmakta fayda var bol su ve yürüyüş yapın illa ilkden okucam diye bir şey yok ben gününü bekliyorum bakalım
2405Sm 1999luanne merhaba bende de yüksek çıktı siZde erken farkedilyse sorun yoktur doktor bana bebeğin zekası 6. Haftada başlıyo demişti benim 23tü
2405Sm 1999luanne yoktur canım inşaallah bend e ilk başta çok üzüldüm sonra veren de de Allah alanda illa olacaksa bir şekilde olur bol bol tevekkül edelim inşaallah benim t4de çok az düşmüş bunun tsh la bi alakası var mı acaba onu merak ettım
Esraengin06 Fulya01 benimde aynıydı canım hamile kaldigimda o degerdeydi zeka geriliği olur dedi ben çok korkuyorum şimdi 5 aylık olcaz inşallah ilaç kullanıyorum doktor sana dedimi kaç aylık bebisin
2405Sm Esraengin06 canım ben çok araştırdım bunu çoğu doktor uzun vadede tedavi edilmezse ve çok yüksek olursa diyo doktorlar onda bile az bi ihtimal tabi gerisini Allah bilir içimizi ferah tutalım benim de 23 çıktı
Fulya01 Esraengin06 canim korkma bendede oldu 5 üstü çıkmıştı ilacını düzenli kullan ben çarşamba günü doğum yapacam Allah izin verirse korkma allahin izini ile birsey olmaz
Esraengin06 2405Sm amin inşallah canım sağlıkla kucağımiza alalım insalllah🤲ayrintiliya gircem canım onda böyle bişey olsa söylerlermi acaba
2405Sm Esraengin06 yok canım ayrıntılıyla zeka geriliği anlaşılmaz ki o 7 yaşına gelince falan anlaşılıyormuş hafif olunca bana gittiğim doktora sordum ne olur dedim gerizekalı olur dedi suratıma biz bi değişik olduk bi doktorun öyle demesi çok yanlış hani zeka düşüklüğü desin başka bir şey desin peki şimdi olmuş mudur dedim yok dedi zeka gelişimi 6.haftada başlıyo dedi artık doğru yanlış bilmiyorum
2405Sm Esraengin06 ben çok fazla okudum 200 lerde olan bile doğum yapmış gayet iyi diyo içimizi ferah tutalım ben kafayı yiyecektim şu an biraz daha iyiyim bol bol kuran okuyalım
Benubikim Kan sulandiricinin gebelikle tabiki ilgisi var lutfen kimseyi yanlis yonlendirmeyin bence diyerek !!! Tsh için de dahiliyeye basvurursunuz saglikli gebelik için ilk trimestrda 2.5 un altinda olmasi gerekiyor.Şifa olsun inşallah
busra5501 Kvser üzülmeyin tsh ilacımı içmeye başlayınca hemen yoluma giriyor bir kaç günde bile etki ediyorç ama gebelik planlamada ve ilk üç ay 2 ve altı diye bilgi vermeleri lazımdı size olsun geç değil hayırlısı olsun Rabbim sağ salim bebiş nasip etsin sizlere
Kvser busra5501 aminnn inşallah canım benim evet bugün ki doktorum da öyle dedi 2 olması lazım değeriniz ilaçtan sonra %90 gebe kalırsınız dedi hiç bir sıkıntınız yok dedi
Senaesmer Sağlıklı gebe kalınması için 2 nin altında olması gerekli. Ben haşimato hastasıyım ilaç kullanıyorum eski den yüksekti yanlış tanı koyulmuştu şimdi çok güzel 1.45 değerlerim ilaçla düzeliyor korkma.
Kvser Babtysv her ay düzenli kontrol gerekmiyor mu yoksa belli süreden soruna ilacı bıraktınız mı ? Bana da doktor ilaca başlarsan %90 gebe kalırsın dedi . Değerin düştüğü an kalırsın sıkıntın yok dedi inşallahhhhh canım rabbim bana da nasip eder