gmzsdt 6+6 haftam mide bulantım yok hiç , arada belim agrıyor o kadar , sadece göğüslerim şiş normal mi sizce ..herkeste bulantı olucak diye bir şey yok dimi
Gorkem97 gmzsdt valla benimde oyleydi 8. Haftada bi basladi mide bulantisi 12. Haftadayim daha yeni azaldii
Nureylaa gmzsdt kiz dilini ısır bulantı falan olmasın nazar degdirme kendine 😅 herkeste olacak diye bi sey yok keyfine bak sen
Asellinaanesi gmzsdt 39.haftam bitiyor kuzum hamilelikte mide bulantısı da baş dönmesi de olmadı çok şükür
gmzsdt Nureylaa keseyi gördük kalp atışı için haftaya gidicem o yüzden tedirgin oldum biraz neden böyle diye , herkes de şikayet 🤣 bende tık yok
Nureylaa gmzsdt maşallah maşallah olmasın zaten inşallah çok rahat geçer gebeliğin sağlıkla gelsin miniş 😍😍
Edadadada gmzsdt erken daha bnmki 11.hafta da başladı.. ama hiç yasamayanda var umarım yaşamazsınız sizde
Kumsal0920 gmzsdt hiç bulantı yaşamadan hamileliğim geçiyo 35 haftalığız herkesin bulantısı kusması olacak diye bi kaide yok ne güzel işte tadını çıkar hamileliğinin bu duruma sevinmen lazım şanslı azınlıktayız🥰
333 gmzsdt 36+1 im kusma bulantı hiç olmadı bende birşeye karşı tiksinti bile olmadı tabiki normal hatta iyi bile 👌
Cansu88 gmzsdt bende de olmadı cok şükür ama benim sekerim yüksekmiş ondan etkilememis beni hamilelikte genelde ani kan düşmesi yaşandığı için bulanti kusma oluyor. Belki.sizde yoktur siz en sanslisinizdir😀 ama yine de seker testi yaptirin