Nefes34 -Gmz- ben 34 haftamdayim Daha alışveriş bile yapmadım zaten 37 önce prematüre bebek olduğu için anneye hemen vermiyolar ben 36 da hastane çantamı hazır etmeyi dusunuyorm
Kizannesi92 -Gmz- Ben 31. Haftadayim yıkamaya başladım ama coronali iken yıkamış oldum içime sönmez bir daha yıkarım sanırım yıkanmışlari
Rumeysa3652 -Gmz- ben 27+6 yım bugün başladım yıkamaya bu hafta içinde yavaş yavaş yıkayıp ütülücem inşallah
themom_06_ Nefes34 birden yapmak hem sizin için hem maddi açıdan zor olmaz mı kıyafetler biraz pahalı çünkü
Mltm07 Nefes34 eğerki emiyorsa solunum problemi yoksa veriliyor yedi buçuk aylık doğan bebeği vermişlerdi
-Gmz- 333 ozaman benım daha beklemem lazım 😂 bende 30 a girdimmmi yıkayım düşünüyordum şuan 7 aylık olduk
izmirlitazeanne -Gmz- bence erkenden hazırlamanın bi sakıncası yok benim daha çok var ama 🤗 bence mantıklı
Kizannesi92 -Gmz- ya zaten yıkadın kurudu derken bir hafta geçer ben her gün az az attım rengine göre sonra onları utuledin desen oldu mu sana otuz iki bence tam vaktidir sonrası agirlasiriz zaten zor gelir
Ebruliiimm -Gmz- 31 haftamda herşeyim hazırdı heran ne olucağı belli olmaz hemde zaman geçtikçe insan ağırlaşıyor yapmaya gücü kalmıyor zor geliyor ne kadar kısa sürede yaparsanız sizin için o kadar iyi
Ebruliiimm -Gmz- alışverişinizi yaptıysanız diğer yıkama ütüleme işlerinizide halleden derim bide son aylarda temizlik yapma derdine düşüyoruz o zman herşey daahda zor geliyor gözünde büyüyor insanın
Prensesiminyolculugu -Gmz- 32 de başladım ama keşke daha erken yapsaydım diyorum çok yordu dinlene dinlene yaptım ama daha erken başlamakta fayda var bence 😌
Hilal_cskn38 -Gmz- ben 35 haftalıkken aldığım bürün kıyafetlerini yıkadım 36 gırdık bugünde hepsini ütüleyıp dolabına yerlestırdım