prensesimveannesi Kızlar ben dişimi çektirdim herkes bişey diyor bebeğe zarar olur sakat doğar bilmem ne diyor lar. Aranızda hamilelikte diş çektirip bi sorunla karşılaşan varmı ??
prensesimveannesi Bende inanmadım gittim çektirdim ama töbe yarabbi beynimi şey ettiler 🙄🙄 insanın aklına kuşku düşürüyorlar ya napalım ağrıdan ölelimmi
Emineuysal22 prensesimveannesi annem bana hamileyken çektirmiş sonuç sağlıklı yim ALLAHIN IZNIYLE HIC BISI OLMADI
prensesimveannesi Çevremde o kadar cahil var ki hangi birini diyeyim. Onların yüzünden başka bi dişim daha ağrımaya başladı yaaa çıldıracam 35 haftaya girecem
mucizebebek03 prensesimveannesi ha haa yaaa bir diş çektim bir kanal yaptım ikide dolgu😁bebeğim de turp gibi MAşALLAH bana da dediler kulak asmadım 9 ay o ağrı çekilmezdi millet doktor kesilmiş başımıza😂😂şimdi Bebeisim kucağına almama 23 gün kaldı hayırlısıyla ikimizde çok iyiyiz🥰🥰
Asellinaanesi prensesimveannesi Ayyy bu hurafeler 🤦♀️ Allah aşkına dis tedavisine girmeden önce dis doktoru zaten kadın dogumcuya yazı gönderiyor o da onaylıyor ve ona göre tedavi uyguluyor afedersiniz de bu süreçte 2 doktor aptal bilgisiz de hurafeler mi bilgili
Gkces09 prensesimveannesi yani öyle birşey olsa doktor çekmez ki doktordan daha mı iyi biliyorlar çevrenizdekilerin dediklerini duymazdan gelin bence
Angela prensesimveannesi 🤣🤣cok batil şeyler duydum da bu daha ayrı bi komikmiş ya. Allah im daha neler duyacağız 🙄