tazeannecik1 Burda çok şeyler okuyorum her gün ya artık her şeyden korkuyorum 😦 Bugün biraz alışveriş yaptık yürüdüm karnım bi tuhaf oldu sertleşti böyle tuhafıma gitti
KubraAydin tazeannecik1 Evet bende de oluyor sol tarafı oluyor hatta birden bi hafif ağrı giriyor sertleşiyor nedendir bende bilmiyorum 🤔
Clementinee tazeannecik1 bendede oluyor canım hatta sağ tarafı şişip yumru gibi oluyor doktoruma sordum çok sık olmuyorsa gebelikte olası bir durummuş🥰
Busraaa12 tazeannecik1 31+2 deyim benim de yaklaşık 2 aydır oluyor çok normal bana göre çocuk karnında şekil alıyor çünkü o tarafa doğru yatıyor olabilir kötü bir şey yok bence 🤗
Selin12- tazeannecik1 ben 19+5 haftalık hamileyim bende de oluyor çok yürüdüğüm zaman birde ağrı giriyor ayaklarımı uzatıp dinleniyorum geciyor
KubraAydin tazeannecik1 Yoruluyorsak demek belki o yüzden olabilir birde bel sırt ağrım oluyor bu aralar çok da fazla yurumemek gerekiyor demekki
tazeannecik1 Clementinee Yaa iyi o zaman içim rahatladı☺️yürüyüp yorulduğumuz için oluyor olabilir o zaman bende sadece yürüdüğümde böyle oluyor ya
tazeannecik1 KubraAydin Galiba ya yürüdüğümüz yorulduğumuz için,Ayy evet ya bel ağrımda oluyor bir de omuz çünkü dik yürüyemiyorum karnım acıyor dikilince hep hafif kambur duruyorum 🤔
Clementinee tazeannecik1 yürüyüş eğer riskli gebeliğin yoksa iyi birşey canım ihmal etme🥰 benimde 14. Haftamda başladı şuan 18. Haftama girdim hala oluyor 🥰
tazeannecik1 Selin12- Bende şimdi uzanıcam geçer herhalde dinlenince benimde demek ki herkestw oluyor 😌
tazeannecik1 Clementinee Yok yok çok şükür canım, evet yürüyüş en iyi spor gebelikte diyorlar ama böyle olunca abarttım mı acaba dedim de herkeste oluyormuş içim rahatladı ☺️
leylo29 tazeannecik1 Senle aynı haftadayız canım bende 16+5haftalık cok ayakta kalınca yurume olunca sol tarafımda agrı ve ayaklarımda agrı hıssedıyom nıye acaba
tazeannecik1 leylo29 Bilmiyorum ki bende yani ilk hamileliğin bide her şeyden huy kapar oldum 🙈 Yürümek iyi diyorlar ama dozunu bilmiyorum 🙃
Gizemmihra tazeannecik1 bende de aynı oldu 2 gün önce neredeyse 45 dk yürümek zorunda kaldım sert oldu korktum
Gizemmihra tazeannecik1 evet geçti ara ara gerilme sertlık oluyor bugün geldım doktordan sıkıntı yok normalmiş