Tkloglu2017 Tarlusal ilaç kullandıktan sonra hamile olduğumu öğrendim 🤦🏻♀️Şu an 19 haftalık hamileyim kafamda sürekli bu soru Bebeğe bi zararı olmuş mudur diye içim içimi yiyor 😞Benimle aynı durumu yaşayan varmı ? Bebeğe bir zararı olmuş mudur ?
Sdadmr Tkloglu2017 merhaba bende 4haftalıktım agrım var adetiö sökülmüyor diyip 2 gün tarlusal ictim hem kendım saglık calısanıyım hemde doktoruma danıstım bir sıkıntı olmaz dedi daha bebege gitmedigi icin korkmayın❤️
Selin12- Tkloglu2017 ben ikinci hamileligimde kullanmıştım hiç bir problem olmadı kızım şuan 5 yaşında ve gayet sağlıklı
Tkloglu2017 Kubra1090 doktorum verdi zaten ilacı 🤦🏻♀️ Kan testi negatif çıkınca kullan dedi ilaç kullandım bitiminde bekledim olmayınca test yaptım pozitif kanda da pozitif çıkmıştı değerim çok düşüktü
Tkloglu2017 Sdadmr çok teşekkür ederim 😊 inanın arada böyle aklıma geliyor acaba varmıdır sıkıntı diye doktorum verdi yoksa kullandım bitince olmayınca öğrendim hamile olduğumu bende doktor bana geldiğinde yoktu gebelik sorun olmaz dedi ama internette vs bide çevrem hadi bişey varsa dedikçe üzülüyorum kafama takılıyor açıkçası
Sdadmr Tkloglu2017 cevreye bakarsak hamılelık bir hastalık gibiler oyuzden keyfını cıkarın bizde suan 10 haftalık olduk inanın zaman cabuk gecıyor.. işim streslı diye inanın istifa ettim insanlar ne der bitmiyor cunku😊
Tkloglu2017 Sdadmr maşallah hayırla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah 😊🥰 hayırlısı olsun sizin hakkınızda iş ve çalışmak konusunda karar sizin hamilelikte çok zordur çalışmak 🤦🏻♀️