miquelle kac haftadir sari akintim var internette arastirdim mantar veya enfelsiyon diyor ama benim oyle bir sikayetim yok , bunu yasayan var mi
yamacinannesii miquelle gebeliğimin en başından beri hafif sarı renkli ama sürekli akıntım var ne mantar ne enfeksiyon hiçbişeyim yok doktor normal dedi
miquelle ya aslinda hem sari ama okadar da koyu sari degil sanki idrar kacmis gibi duruyor bazem de beyaz akinti var , ne olduguna anlam veremedim kasinti veya yanma yok
Melek1478 miquelle hamilelikte akinti normalmis. Cok koyu bir sari olur ve kokusu sizi rahatsiz ederse enfeksiyon oluyormus. Onun icinde fitil kullaniyorsunuz. Ayni seyleri ben yasadim kullandim. Bide bol su icin mutlaka. İdrariniz koyu sariysa eger su yeterince icmediginiz icinmis. Doktorlar soyledi bizzat☺️
Cansu88 Benim de bazen sari akintim oluyor doktor normal.dedi. Yeşile dönmediği surece ya da idrar yaparken yanma, vajinal yanma yok ise sizinki de normaldir ama içiniz rahat etmez ise en yakın sağlık kuruluşunda tahlil verin.