Hemanne_hemgebe Kızlar 16+3 hamileyim. Bebegim cinsiyetini göstermiyor. Yarin kontrole gidecem yol 1 saatlik yol ondan Kendini göstermesi için tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar (cikolata yemek gibi tavsiyeler)
AnnelikHayali Hemanne_hemgebe ben kontrole girmeden beş dk önce tofita çilekli sakız attım ağzıma iki tane. Şekerli diye herhalde bizimki kıpır kıpırdı içeri girdiğimde. Bacaklarını açtı direkt. 😁
BeyRah Hemanne_hemgebe tahin pekmez ye, ayrıntılıda yedim allahım doktor çekim yapamadı nasıl hareketleniyor. Çikolata vişne suyu tatlı kek herşeyi yaptım hiç kıpırdamazdı. Tahin pekmez delirtti çocuğu 😂😂😂
Fatma272727 Hemanne_hemgebe ben 19 haftalikta ogrendim oglumu gostermedi nazli oglum enson doktor tam 15 dk ugrasti gormek icin simdi 13 gun sonra hayatimiza gelecek 😊
Asyapolat80 Vişne suyu ve çikolata. Ben de 16+2 de öğrendim kontrole girmeden yedim ve bebeğim kıpır kıpırdı☺️ Hemen gösterdi cinsiyeti
Mminikmucizemmm Ben 12.haftadayken çikolata yiyip gitmiştim hatta giderken göster bebeğim aç bacaklarını da cinsiyetini öğrenelim diyip gülmüştüm 😂 o gün cinsiyeti söylemişti doktor şok olmıştuk
Hemanne_hemgebe Mminikmucizemmm bende yicem imsallah bizim velet gösterir. Annesi ni yeter merakta bıraktığı
Bsra_bhsi Bende gittiğim de 13 haftalikti bebeğim ama aydan aya kontrolüm olduğu için bı daha ki sefere gitmem de 17 18 haftalık oluyor gosterir insALLAH kendini doktorum çok uğraştı ama poposunu aşağıya dayamis kendi yan duruyordu göstermiyordu ☺️
Hemanne_hemgebe Doktora göründüm. Erkege benzetti doktor. Ama bacaklarini tam açmadı. Cikolata vusne suyu sekerlemeler yedim ona ragmen net cevap yoktu