gulnurkrms Kızlar ben devlete gidiyorum ama eşim hiç içeri giremiyor bizde bir kerelik özele gidelim eşimde girsin o anı tatsın istiyorum özel hastanelerde eşler içeri giriyormu önerebileceginiz bir özel varmı
Halime0638 gulnurkrms Sincan lokman hekim 120tl alıyor ben memnunum ordan detaylari cok güzel veriyor doktor bide Etimesgut a life hospital var ordada 135 tl mis 2 side güzel
Sahsenem2021 gulnurkrms koru hastanesine gidiyorum hamileliğimin başından beri eşim hep benimle muyane olurken yanımda girdi asla karışmıyorlar
Sinemmmmm58 gulnurkrms mamak su hastanesi var biz gittigimizde aliyorlardi daha net bilgi almak icin gitmeyi dusundugunuz hastaneleri arayip bilgi alabilirsiniz hem daha net olur sizin icin bosuna yorulmamis olursunuz
Isimsiz66 Pursaklar duru rip var 50 lira muayenesi ancak esinizi iceri alirlarmi bilmiyorum bir arayin sorun isterseniz doktorunu cok seviyoeum ayse behiye hoca cok tatli dilli biri rica edereniz belki esinizi iceri alir
Ftmarc Sahsenem2021 koru hastanesi hangi şubesine gidiyorsunuz doğum ve muayene ücretleri nedir biliyormusunuz acaba ☺️