Eliifkc Merhaba hanımlar ben 9+3 haftalığım bugün izinden döndük evi temizledik eşimle biraz ayakta kaldım akşam lavaboda ne açık ne koyu kahve bi lekelenmem olduğunu gördüm bi daha gelmedi ama ara ara oluyor öyle korkuyorum ilk gebeliğim🥺
Aysobaciniz Eliifkc lekelenme kanama vs. İlk haftalardasınız muhakkak doktorunuza danışın randevuyu beklemeyin derim, çok geçmiş olsun
1999luanne Eliifkc İlk aylarıniz çok önemli hele şuan temizlik yapmak için bünyeniz çok tehlikeli böyle devam ederseniz kötü şeyler olabilir ilk aylar aşırı derecede dikkat etmesi gerekir
Eliifkc deletedmom87894 Bi problem yaratmaz umarım daha dün gitmiştim doktora bi problem yok çok şükür bi dahaki randevum 3 hafta sonra
Eliifkc Aysobaciniz kanamam yok lekelenme sadece tedbir amaçlı progestan vermişti doktorum salı günü vurunucam inşallah etkisi olur 🙏🙏
Petyynut Yine de bir doktora görünün haftanız erken kötü bir şey yoktur ama doktor bazen tedbir amaçlı ilaç verebiliyor ben gitmenizi tavsiye ederim
Huri-li Aynısı benim başıma da geldi ihmal etmeden doktora git korkulacak bişi değil kahverengi lekelenme yorgunluk stresten oluyormuş progestan ve düşük önleyici iğne oldum inşallah önemli birşey değildir sizinde
Dlkkoge Eliifkc yerleşme kanaması gibi birşeyler olabilir demişti banada doktor olursa korkma dedi ama devam eden birşeyse tabiki doktora gidilmeli özele mi gidiyorsunuz??
Glcntn Eliifkc o haftalarda bendede olmuştu doktorum gebelikte kahverengi leke kan vb gördüğünde hemen gel demişti kahverengi geldiğinde gittim hemen progestan ilaçına başladık bide 1 hafta kendini yorma sürekli yat demişti