Cansel22 Kızlar 13uncu haftada erkek dendi 17de kordon vardı önünde kıza benzettim dedi benden sonra olanlar hep öğrendi cinsiyetleri ben kaldım 😀😀@Sedaaaa2 sen ogrendin demi
Sedaaaa2 Cansel22 evet bende ögrendim pipisinden ziyade testislerini gösterdi bizimkide 😂😂😂😂 benımkı cok yaramaz kıpır kıpr doktor dıo yandınız siz die nazlıysa sizinki yandınız ay burda okuduydm 24 de hala gostermemiş cocuk 😂😂
Cansel22 Sedaaaa2 kızımda her gittigimde uyanık bekliyodu resmen bunda gidiyoruz Yatiyo çocuk kımıldamıyo sallıyo karnımı doktor yok bi açmadı
Sedaaaa2 Cansel22 😂😂😂😂12 de bende aynısını yasadımda sabah saatlerı gitmeye özen gösterin erken gidince cok hareketlı oluyor
Cansel22 Sedaaaa2 18den itibaren gelebilirsiniz dedi bide 1 hakkim daha oluyomus onuda doğuma kadar istediğim haftada kullanabiliyomusum
Cansel22 Sedaaaa2 gitmiycem valla ya tekrar gircem biseyler atıştırıp herkes soruyo ne diycemide bilmiyorum bi kiz bi erkek bide ilkim kiz ya demek istemiyomusum gibi algılıyolar sanki 2inci kız olsa onlardan saklıycam
Sedaaaa2 Cansel22 😂😂😂😂ay valla çok sinir bozucu durum gülüyom ama aynısı olsa galiba kendime kızardm ye iç de oynat şu cocugu diye ay mıllette resmen tuaf laf olsn diye herşeye muhalefet ya
Cansel22 Sedaaaa2 bide göbeğime bakıyorlar sivrimi falan diye tahmin etmeye çalışıyorlar gördükleri kendi göbeğim bebek saniyolar 72 kiloyla hamile kaldim meraktan çatlasınlar 😀😀😂