Edadadada Kızlar sezeryan olcam tek korkumm sonda .. ameliyatta takılmasını rica etcem ama sanırım odada takılıyor .. kabul ederler mi bilmiyorum acıyor mu video izledim nasl bir şey olduğunu hiç bilmiyordum içim gitti keşke izlemeseydim
mercanmeb Edadadada çoğu okuduğum yorumda herkes uyuşturulduktan sonra takıldığını hissedilmediğini söylüyor korkma
deletedmom87894 Edadadada ben izlediklerim hiç korkutucu değildi ince bi hortum takılıyor beden korktumuz ki
Bsragrsy Odada takanı hiç görmedim ameliyat sırasında takılıyo ayağa kalktığınızda çıkartıyolar çıkartırken hiç acı olmuyo
Papatya-Kokusu Bsragrsy Bende takarkende çıkarkende acıdı odada taktılar sormama rağmen yok dendi özeldi
Denizyildizii Edadadada ameliyata girdim sedyede yatarken sondayı ne zaman takacaksınız dedim az önce taktık ya dedi aa ben sadece muayene ettiniz sandim dedim yani o kadar hissetmedim takıldığını 😄😄
teletabi Edadadada normal doğum yaparken takıldı hiç bişey hissetmedim. Ama benim taktılar çıkarttılar hemen mesaneyi boşaltıp
Edadadada Papatya-Kokusu ben devlette Olcam ama hiç söylemedim arkadasm oldu odada takmışlar onada… bakalm rica edince kabul ederler mi 🙄
Elifim_17 Papatya-Kokusu özel olmasina rağmen kendi bildiklerini mi okudular ne anlayissizlar ya para almasini biliyorlar. Ben söylemiştim ameliyatta takmislardi
Edadadada Minigim45 hiç yaşamadım ya ne gelcek başıma bilmiyorum sondayi sorun ediyorum gerisi dhaa mi kötü diyon 😀 Allah yardımcimiz olsun 🤲
Bilge-ece Edadadada canım hiç korkma önce belden iğne yapılıyor sonra takılıyor hiç bisey hissetmiyorsun ki. Rahat ol o konuda inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 🙏🙂