ayse12211 busra1997alpaslan2021 hayır İstanbul da değilim küçük bi şehirdeyim ve doktor imkanım da çok kısıtlı. :( bende borifem vajinal duş var hamilelikte önce özel almıştım bende. Ama hamile kalınca kullanmadım.
Deryaerbil ayse12211 hamilelikte tekrarlıyor malesef özellikle beşli bir haftadan sorma benim sarı akıntım hala devam ediyor ama koku falan yok ben biraz sirkeyle rahatladım 😮💨
ayse12211 Minnosumm89 hayır içini yıkamıyorum. Hamilelikte önce yıkıyordum zaten ne geldiyse başıma ondan geldi sonradan yıkamayı bıraktım ama düzelmedi
ayse12211 Betulcanak fitiller kullandığım sürede iyi. Ama fitilin bittiği günün sabahında tekrar başlıyor
Mrvsmt2502 ayse12211 bende de evli değilken bile vardı annrm ve ablamda da var. Bana ilk travazol yazdı doktor ama etki etmedi bide sürünce yakıyo gibi oldu sonraki gidişte söyledim zalain diye bi krem verdi o direk kesti bi deneyin ilaçlar her bünyede aynı etkiyi vermiyor. Birde doğal yollarla her wc sonrası sirkeli su ile yıkıyorum kızılcık suyu içiyorum gün içinde bol su içiyorum bazen içine içebileceüim kadar sirke ekliyorum akıntı devam ediyor ama azaldı ve günlük yaşantımda rahatım. Umarım etki eder sizede
ayse12211 Mrvsmt2502 söylediklerinizi bende teker teker yapayım artık hangisi fayda sağlarsa onu yapayım.
cerenmina 123ElifZuhre bu ilaç ben de yan çok kötü yan etki yaptı. ayse12211 muhakkak doktorunuza danışın. Bu ilaçtan sonra bana tek kullanımlık 1 şase yazdı sonrasında çok şükür geçti. Doktora gidip kültür testi yaptırın
Mom726272 Ceren01 ben gebelikten önce olmuştum öyle geçirmiştim 1 hafta ne çektim ya valla hamileyken. De idrar yolu enfeksiyonu oldu oda kaşıntı yanma yaptı burda travazol krem önerildi kullandım faydasını gördüm ya doktora sormaya fırsatın olmadı ama iç kısımlara sürmedim
cerenmina ayse12211 ben hep acillere gittim. En son artık kendi doktoruma gittim hem enfeksiyona hem de kültüre baktı. Özellikle belirtebilirsiniz. Acile ilk gittiğim de idrar testi bile yapmamıştı doktor mesela
ayse12211 cerenmina randevu aldım gidecem. İnşallah bi çaresi bulunur çünkü gerçekten çok kötü bi durum
Dermin ayse12211 canım öncelikle geçmiş olsun travazol krem bire bir mantara ama doktoruna danışmadan kullanma birde eşin senden niye tiksinsin ki böyle düşünme lütfen hastalık bu emin ol oda farkındadır miğdende bulanmasın kendinden ne pis insanlar var görsen şok olursun seninki hastalık geçmicek birşeyde değil ama mantarın geçe nekadar eşinle ilişki yaşama onada bulaştırabilirsin geçtikten sonrada iç çamaşırlarını 90 da yıka hatta ütüle alt bölgeni temiz tutmak için bebe şampuanı kullanabilirsin ben öyle yapıyorum hergün de iç çamaşırımı değiştiriyorum 5 aylık gebeyim benimde akıntım çok oluyor evt kötu bişey ama herşey senin elinde birde sirke falan sakın sürme sirke yakıcı bir madde zarar verir dediğim kremi al lütfen duzenli kullan hergun yıka bebe şampuanıyla guzelce kurula asla ıslak bırakma geçmiş olsun tatlım inşlh kurtulursun
ayse12211 Dermin çok teşekkür ederim. Sanırım tüm iç çamaşırlarımı Atacam. Yenilerini alıp ütülemeden de giyinmeyecem. 🙏
Esragnss ayse12211 benimde vardı bir ara evlenmeden önce tabi travazol krem verdi doktor dış kısımlarına ve yanaklarına dogru sür hafifçe demişti geçirdi
Mkmarzu Çok geçmiş olsun benim doktorum bol bol doğal yoğurt yemeyi tavşiye ediyor hatta böyle çok ağır bir vakada yoğurtla yıkama yaptırmış , birde kesinlikle şekeri kes demişti.. Şeker direkt besliyormuş mantarı
ayse12211 Mkmarzu hamilelikten dolayı çok tatlı yiyemiyorum. Çay şekerini de yıllar önce kullanmayı bırakmıştım. Çikolata yiyorum onu da bırakırım yeter ki geçsin 🙏
balbocegim27 ayse12211 canım aynı durum bende de var fitil kullandım geçmedi ama azaldı ben arada sıcak suyla yıkıyorum orayı sonra iç çamaşır giymeden bol bi pijama giyip hava almasını sağlıyorum kuru kalıyor o zaman azalıyor biraz kaşıntı da olmuyor rahatlıyor
firstbaby1 ayse12211 hamilelikte de kullanılabilen fitiller var.Ben sadece 1 tanesini kullanınca bile bütün kaşıntım bitti.Zaten içinde de 2 tane vardı.Bence bi doktorunuza danışın tekrar krem tek başına çözüm olmuyor maalesef