Ayselsilahimigetir Merhaba arkadaşlar bebeğimin çamaşırlarını hangi deterjanla yıkamalıyım dalan roxy düşünmüştüm hep ama rengini solduruyor dediler acaba doğrumu 🤔🤔
Zehra2701 Ayselsilahimigetir canım dalinin sabun tozunu kullanıyorum çok.memnunum hem çok güzel kokutuyor hemde hiçbir kıyafetinde renk solması yaşamadım tavsiye ederim
Gk-love Ayselsilahimigetir ben e bebek in kendi ürünü aldım baby&me.. kullanmadım ama yorumları çok güzel.. leke çıkarıcısındn filan memnunlar.. şuanda indirimde ikinci ürün%30 a geliyor.. sıvı detarjanını, yumuşatıcı, leke çıkarıcı, sabun tozunu aldım☺️☺️
Ayselsilahimigetir Ne kadar koymaliyim deterjanı acaba kendi camasirlarinizda bol kullaniyordum ama bebek çamaşırı icin az koymaliymisim gibi geliyor bana
Zehra2701 Ayselsilahimigetir canım dedigimden alırsan eğer göz kararı koyuyorum ben ama hemen hemen 1 yada 1.5 çay bardağı kadar.
Zehra2701 Ayselsilahimigetir ha bide a101 in bebek yumusaticisini kullanıyorum ve mükemmel ötesi bi kokusu var dalının sabun tozuyla birlikte yumuşatıcı da bunu kullanıyorum sende kullanırsan çok memnun kalırsın kokusu kalıcı üzerine kusmadigi sürece 3 gün daha üst üste giysem kokusu kalıyor tavsiye ederim.
AliyeAsel Dalan roxyle yıkadım bende canım ama temiz yapmıyor doğduktan sonra muhtemelen değiştiricem ☺️
Ayselsilahimigetir Zehra2701 simdilik yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum canm sağol önerin icin ütüyle yumusatcaz ilk zamanlar ins 🙂