Merveliku Arkadaşlar şuan 7. Haftadayım bulantılarım çok fazla olduğu için doktor bu ilacı verdi. Bulantılarımı kesti sıkıntı yok ama başım dönüyor normal mi ? Kullananlardan yorum bekliyorum
elfmoom Merveliku tansiyonunuza baktınız mı? belki tansiyon düşüklüğü yaşıyor olabilirsiniz 🙏🏻 ben de hiç öyle bir etki olmamıştı 🙏🏻
Ayselina Merveliku vücut bebeğe alışana kasar basın dönebilir canım tansiyon sorunu yoksa ani hareketler yapma dikkat et
poncikveannesii Merveliku Uyku yapıyor evet baş dönmesi o haftlrda gebelikten kaynaklı oluyor benimde olmştu aniden kalkınca veya birden bire denge gidiyor
elfmoom Merveliku önemli olan baş dönmesi yaşarken tansiyona bakmak. hamileliğe bağlı olarakta baş dönmesi yaşıyor olabilirsiniz.
Nazlii__ Bende kullanıyorum baş dönmesi değilde sersemlik uyku halim oluyor Gece yatmadan kullanıyorum sen gündüz alıyorsan belki ondan yapıyor olabilir
Elifnurclkk1 Merveliku ben 1 kutu içtim yeniden yazdircam yatarken icerseniz daha iyi olur o ilaç sayesinde yemek yiyebiliuorum yan etkisi yokmuş doktora sormustum♥️
Sel-kcr11 Uyku yapıyor biraz mümkünse gece içmenizi tavsiye ederim. Ben akşam 8gibi içiyordum yemek sonrası. 1. Kutu bittikten sonra uyku hali azalıyor. Alışıyor vücut