Nemusto evetbenavukatiyim bende mutluluktan ağlamıştım aynı gün öğrendiğim için gittim döktüm bide vicdandan ağladım 😂
evetbenavukatiyim Nemusto O vicdan ya bir şey olduysa korkusu çok kötü ya , detaylıya girene kadar içim rahatlamamıştı
Aysenurctn32 Huyluhuysuzmom Ben hazır yemek çok yedim😄 eşime param bitti derdim kenarda illaki param olurdu ve yemek sepetinden bir ara nerdeyse her gün farklı yemek söylerdim paketini de çöpe saklardım😄 en sonunda yakalanmıştım😄
yamacinannesii Huyluhuysuzmom ben midye hariç bütün herşeyden yedim ya noodle cips kola paketlenmiş gıdalar şimdiye kadar bi zararını görmedim
Nemusto evetbenavukatiyim ya şöyle o esnada kesesi oluşmuştu bebito yoktu ortada daha düşün ben sormadım bile doktora😂
Kbrbisi21 Az once hamburger ve kola ikilisi indirdim mideme 😁 normalde kolay kolay disaridan yemem ama canim cekti birden reklamlarda gordukce 😁😁
Zeysezer Huyluhuysuzmom canım ne isterse yiyorum valla abur cubur da olsa her gün olup da abartmadıktan sonra 😁
kukiveannesi Huyluhuysuzmom eşim kendine kola alıyordu 1 lt lik bende gündüz dayanamayıp yudum yudum içiyordum gizlice farkında olmadan çok içmişim🙈2 gün sonra dedi ki ben bu koladan sadece bir bardak içmiştim ama kola bitmelik olmuş şişenin altı delikmiş sanırım 😂😂