Minikkkkkkk Sizinde karnınızda bazen çok tuhaf şekil alıyor mu bebeğiniz acaba neresini koyuyor diyorum bir sağdan bir soldan çıkmalar yapıyor sanki omzumu eli mi ayağımı nereleri hiç bilemiyorum
emrbalayse Minikkkkkkk aslında sancılar oluyor ya. Onlarda da bu şekilde bi yerde toplanıp sertleşiyor karın. O da olabilir mi?
Minikkkkkkk HilalYlmz aynen normal mi peki bunlar benimki de bir sağdan bir soldan taş gibi çıkma yapıyor acaba nereleri
Yagmurdgdgn13 Minikkkkkkk tabi ki normal yerleri daralıyor hareketleri eskisi gibi rahat olmuyo o yüzden
Asellinaanesi EmelAkman Ayy bende aynı resmen karnim yamulup gidiyor bende totosu veya ayağı gibi düşünüyorum arada bir sallıyorum sipayi sevmek için
kukiveannesi Minikkkkkkk tabikide çok fazla oluyor bazen sağdan soldan çıkıyor sertleşiyor ortası içeri göçüyor bazen tek taraf çıkıyor korkunç gözüküyor ama alıştım artık 🙈
vuslat_ekimde Minikkkkkkk bende 37+1 deyim bayadır bu şekilde hepmsağda zaten ama karnım aynen böyle yamuluyor😊
Sibellllo Minikkkkkkk doktorum bana poposu oluyor demişti bi sağı bi solu yumruk gibi sisiriyor havaya kaldırıyor 🤣