Misa34 Jdjdjdjk bende cok kotuyum grip oldum ihlamur bile yasak bidr calsiiyorum napicam blmiyorum ☹️
Busra2013 Jdjdjdjk valla ılac kullanmadım ıhlamur ıctım😂ama kendı ev yapımı burnum kapalıydı oksurupdum ole yorgan altında gecırdım tam 2 hafta surdu sagolsun sımdıde hamılelıkten burnum kapalı😂
Belizmoms Jdjdjdjk bende üç gün önce oldum doktora gittim ilaç vermedi sadece burun spreyi ve parol verdi . Günde bir bardak nane limon bir bardak ihlamur içiyorum. Tarhana çorbası varsa muhakkak bol sarımsaklı yap çok iyi geliyor . Bide sürekli meyve yiyorum özellikle mandalina ve elma çok şükür bugün 3. Gün biraz kendime geldim 🤲
Hilalkhrmn417 Jdjdjdjk tavuk suyuna çorba yapın mandalina yiyin destek amaçlı suda eritilen vitaminlerden kullanın… Bol c vitamini
mommasBoys Misa34 bende daha yeni yeni atlatıyorum yaklaşık on gün sürdü öksürük hapşırık derken 😣 zencefil limon + nane limon doktorum bunları önermişti ama tabi ilaçsız zor atlatılıyor bol istirahat şart canım
Almi4134 Grip salgını asiri fazlalasti ya sarımsaklı tavuk suyu çorbası icin hamilelikte bitki çayı önerilmiyor cunki
Jdjdjdjk Almi4134 bugün içtim daha et çorbasda ya bu ara gercekten bi aşı yan etkisi bi grip mahvoldum
Almi4134 Jdjdjdjk ben birax bugün zencefil bal limon cok az da tarçın kattım bir tatlı kaşığı yedim ama bir yandan da korktum.zarsrlidir diye 😅
Busra2013 Jdjdjdjk aynen öldğm resmn bıde yurt dısındayım yazın geldım hamıle oldugumu bılmıodum hava degısımınden oldu herhalde grup oldum sonra adet gefıktı ogrendım hamıleyım
Ozge2626 Belizmoms ben de çok kötü gribim inşallah bende iyileşirim bebek etkilenir mi çok korkuyorum bu durumdan
Hsrt1 İlk haftalarda bende grip olmustum. Doktorumu aramistim. Gundr 1 fincan ihlamur gunde en fazla 2 fincam kusburnu cayi icebilirsin demisti. Sabah 1 fincan aksam yatmadan once 1 fincan kusburnu cayi beni cok acmisti.
Belizmoms Ozge2626 yok canım etkilenmez sen sağlıklı beslenmeye bak bol bol C vitamini tüket enerjin Yükselsin özellikle mandalina ye çok iyi geliyor tansiyon sorunun yoksa limon ye oda çok iyi geldi bana