Tugce-dh Bianneadayiii yani hiç kullanamadan değiştirme ihtimalimiz olduğu için önceliği hem içeriği temiz hem fiyatı uygun bi markaya vermek mantıklı geldi bana çoğu kişi de memnun bilemiyorum 🤗
DemetF Bianneadayiii ya ben mustella sampuan ve yagini aldim pisik kremi bepantol aldim sleepy yenidogan ialak mendil ve burun aspiratoruyle400 tl gibi bi para verdim ama mustellanin yeni dogan sampuani 114 tl idi baya buyuk hemen bitecek bisey deil bebek buyudukce daha uygun biseye gecerim diye dusunuyorum
Bianneadayiii DemetF olabilir, yukarıda bi arkadaş yağın yeni doğanlar için pek Önerilmediğini söylemiş, yerine losyon kullanın demiş siz de bi araştırın isterseniz ☺️
Elika0 Bianneadayiii ben şampuan ve masaj yağını mustela alacağım. Deterjanda ise omo bebek parfümsüz yumuşatıcısı da yumoş sensitive ☘️ Çoook güzel kokuyorlar
Bianneadayiii Elika0 omoyu öneren ilk defa duyuyorum içerisindekiler nasıl tavsiye ediliyor mu acaba araştırdınız mı ? Yağ yerine losyon kullanın diyorlar bi bakın siz de isterseniz ☺️
DemetF Bianneadayiii arastirip aldim ben kuzenim bebegine kullanmisti bi sikinti olmadi deneyerek ilerlerim olmadi
Elika0 Bianneadayiii mustelanın bebek masaj yağı var bebekler için üretilen içeriği temiz ☺️ Onu kullanacağım . Omo için de güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ablam onu kullanmıştı ve çok memnun kaldı.
muges44 Şampuan krem losyon ve ıslak mendil e bebeğin kendi markası baby me tercih ettim arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Deterjan toz duru granül sabun, yumuşatıcı dalin aldım.Pişik kremi ise bepanthol..Memnun kalmazsam deneye deneye gidicem🤷🏻♀️
Asyaveannesi36 Tugce-dh henüz kullanmadım ama bebeğimin ilk kıyafetlerini onunla yıkayacağım içeriği temiz yorumlarda güzel
Gzmm14 Bianneadayiii Canım ben şampuan da Bübchen marka aldım. Bitkisel içerikli diyordu. çamaşır detterjanı da Baby me markasının sıvısını kullandım. masaj yağını çok önermiyor bazı doktorlar yine Bübchen markasının nenlendirici sütünü aldım. pişik kremi de mustela aldım. Diğer pişik kremlerine göre ortalama bir fiyatta canım.
Haydinn Bianneadayiii pişik kremi sudocream ve bepanthol kullanıyoruz şampuan bebe yağı losyon sebamed sabun dalin kullanıyoruz gayet memnunum 🥰
Melek1478 Bianneadayiii pisik kremk bepantol. En iyisi o gibi geldi bana indirimden aldim. Sampuan incia tamamen bitkisel kimyasal hic yok. Mustela ile arasinda kararsiz kaldim ama onda bile biraz varmis kimyasal. Bebek yagini da incia almayi dusunuyorum. Trendyoldan yorumlari okuyun mutlaka. Cogu urun cogu kisiye iyi gelmiyorsa almayin benim fikrimce
DiSaMeKa_2018 Bianneadayiii ben ilk olgumda Dalin aldım ilk başta herşeyini çocuğa alerji yaptı hersekilde doktorum Dalin kullanma o yapıyor dedi Omo sıvı deterjan bebekler için antialerjik olanı var onu kullandım şampuan da komilinin zeytinyağıli şampuanı var onu kullanıyorum hala pişik kremindede kesinlikle sudocrem başkasını bilmem benim oğlum aşırı derecede pişik olan bı çocuk anında geçiriyor bide ben yüzüme sürüyorum çok güzel oluyor valla 😂