Mrv-ElfAda Bugün tam 29 haftalık olduk ilişki sonrası duş aldım ve hafif pembemsi bi kanamam oldu kötü birşey var mıdır😔 Ağrım filan yok çocukta hareket ediyor ama tedirginim
Feyzabeyoglu Mrv-ElfAda ilişki sonrasi bendede oluyodu canım pembemsi cok az bisey Hafif yapınca cok zorlamayınca hiç olmuyo onu da fark etmiştim Kanamanın hiçbir şekli normal değil diyolar ama internette okuduğumda olabileceği yazıyordu Doktora sormuştum oluyosa yapma demişti 😅
Sevim1609 Mrv-ElfAda Canım mutlaka hastaneye git. Benimde ilk pembe geldi sonrasındaki kırmızıya döndü. Bebek hareket etse de önemli lekelenmeler
Mrv-ElfAda Feyzabeyoglu Yarın doktora gideceğim miyom var bende birde onunla mı alakalı yoksa rahim ağzından mı bilemedim bakalım doktor ne diyecek
Mrv-ElfAda Betfer Allah şifa versin hayırlısıyla doğumunuz gerçekleşir inşallah sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza🥰
ipekkizim2601 Betfer aynen bende 20haftalik hamileyim çok ağrım var sol kalcamdan öne doğru vuruyor iki ki üç damla kaň geldi peceteye korktum ama muayene oldum kanamam yok bebrk keseindede yok çok şükür ağrıyla baş edemiyorum artık çok kötüyüm
Mrv-ElfAda Melike Evet biraz hızlı bi ilişki oldu sanırım zorlandım canımın acıdığını hissettim zaten🤦♀️