Nurklc38 Angela Benim ilk gebelik heyecan ve korku var bende çok 🥰 acaba yapabilcek miyim bakabilir miyim kafamda türlü türlü sorular var 🥰
Angela Nurklc38 Oyle de güzel bakarsın ki. Şimdiden bakıyorsun bile , onu yeme, bunu içme.Fedakarliklra başladın bile. Ayağın takılsa ilk göbeğini tutuyorsun. Hele bi gelsin ,annelik duygusuyla miss gibi de bakılıyorsun inan bana 🌸🙏
Seymaben Nurklc38 kıl tüy kesmekle ömrü kısalıyorsa çocuk hiç doğmaz sonuç olarak vucudumuza ağda yapıyoruz yada jiletliyoruz 🥰kestirebilirsiniz öyle bişiy yok içiniz rahat olsun
Pinarrsu Nurklc38 yaptir sende ne istiyorsan, hamileyiz diye salmayalim.kendimizi, bakimli olup kendimizi iyi hissetmemiz lazim :)
Smy1 Nurklc38 Allah’ın verdiği ömrü kuaför mü alacak🙄 tövbe yarabbim inanmayın böyle şeylere içinizi ferah tutun her şey allahtan gelir o ne nasip ederse o olur
NurZenkin Nurklc38 inanma onlara Allah veriyor omru sacla olacak iş mi ? Bana da soğuk su içme bebek üşür çiçek koklama izi kalır dediler bunların lafı sözü bitmiyor..😁
Sinemmmmm58 Nurklc38 kiz oyle deme benim kizimin bacaginda var 🤣🤣🤣🤣 bu arada hicte inanmam boyle seylere ama gercekten kizimin dogum lekesi gul ❤🙂
MerveNur- Nurklc38 öğrendikten sonra direk kestirdim bu hurafeyi de sonrasında duydum hatta ahshahsh ömrü saçımız değil Rabbim belirler bu çevre de anca insana kötü enerji vermeye yarıyor bazen😏