K88_ kuzular merhabalar 15+6 meme hassasiyetim hiç kalmadı memw uçlarım büyümüştü onlarda küçüldü açıma sertlik falan hiç kalmadı normal bir durum mu bu acaba 🥺
kalpatisi_ K88_ 18 haftalığım benimde meme hassasiyetim kalmamıştı ama sonra bi baktım tekrar acımaya başladı sonra yine geçti sonra yine başladı 😅😅 gelip gidiyo merak etmeyin arada yokluyo beni unutma diye 😅😅
Arzuaksumom K88_ ilk başlarda inanılmaz acıyordu 13 hafta olduk hafifledi dedim yine dokunsam acıyor gelip gidiyor ☺️
Busra2013 K88_ valla benımde cok agrıyordu bu haftaya kadar 16 haftadayım sertı sıstıler ucu hıc yoktu suan cok kafıf var suan agrımıolar sma kasınıolar ama sutyen uzun sure gıyıp cıkardıktan sonra altan cekıolarmıs gıbı acıyor
dakpinar- K88_ 26. Haftadayım sizin haftanızdan beri benim de göğüs hassasiyetim yok çok şükür 😀 iyi bırsey üzülmeyin acımıyor en azından 🥰
K88_ kalpatisi_ ay ne bileyim bir bakıyorum meme uçlarım kocaman olmuş bugün eski mememe geri dönmüşüm ucu Mucu küçülmüş kafam çok karışık😂
kalpatisi_ K88_ süt gelene kadar öyle olur artık benim mesela dün acıyodu bugün acımıyo 😅😅 alıştık artık bea. Acıdığını hissedince şey diyoruz SEN YİNE GELDDDİNNN? diyoruz kanka olduk 😅😅😅